Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Έκαψαν το αυτοκίνητο του Λιάγκα και της Σκορδά....

Έκαψαν το αυτοκίνητο του Λιάγκα και της Σκορδά








Εφιαλτικές στιγμές έζησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι λίγο μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές των γιορτών στην Άνω Πορόια Σερρών, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας,  βρέθηκαν σε μια φοβερή εικόνα. Λίγο πριν μπουν στο σπίτι τους, στο Παλιό Φάληρο, είδαν το ασημί τζιπ τους μάρκας Lexus να έχει γίνει στην κυριολεξία παρανάλωμα του πυρός.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι αρχικά δεν ήξερε πώς να αντιδράσει στην θέα του καμένου αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Μουσών, λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι του. Το σοκ για τον παρουσιαστή και την σύζυγό του ήταν μεγάλο, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός. Όμως, λίγες ώρες μετά και πριν βρεθεί στο πλατό του πρωινού του Mega, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και στην συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων. 

O παρουσιαστής δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και εμπιστεύθηκε το περιστατικό μόνο στους πολύ δικούς του ανθρώπους, δεδομένου ότι και δεν ήθελε να διαταράξει την σύζυγό του που βρίσκεται πλέον στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σε κάθε περίπτωση, ισχυρίζεται ότι ούτε απειλητικά τηλεφωνήματα είχε δεχθεί, ούτε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετώπιζε.

Για το θέμα διενεργείται έρευνα από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, που έφτασε αμέσως στο σημείο και άρχισε να ψάχνει έστω κάποιοι στοιχείο που θα έδινε φως στον εμπρησμό του τζιπ. Τελικά, κάτω από το αυτοκίνητο βρέθηκε ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, το οποίο ήδη έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για να εξεταστεί. Πάντως, η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.