Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Τουριστικός οδηγός 2011


Η EVIAPRESS ανακοινώνει την τέταρτη έκδοση του τουριστικού οδηγού: «Εύβοια – Ο Παράδεισος βρίσκεται δίπλα μας» η οποία θα υλοποιηθεί τον Μάϊο του 2011.
Ο τουριστικός οδηγός θα κυκλοφορήσει σε 100.000 αντίτυπα σε ολόκληρη την Αττική και την Στερεά Ελλάδα και θα διανεμηθεί δωρεάν.
ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ:
1. Να προβληθούν στους κατοίκους της Αττικής τα πλεονεκτήματα του Νομού για τις εβδομαδιαίες αποδράσεις τους, για τον προγραμματισμό των διακοπών τους αλλά και για την πιθανότητα αγοράς δεύτερης κατοικίας.
2. Να προβάλουν οι Δήμοι τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της περιοχής τους (ειδικά αφιερώματα) τα οποία πλεονεκτήματα αποτελούν το κίνητρο για την προσέλκυση επισκεπτών.
3. Να προβληθούν οι επιχειρήσεις της Εύβοιας που ασχολούνται με τον τουρισμό και την εξυπηρέτηση επισκεπτών από κάθε άποψη.
ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
Η έκδοση, πέρα από μια επιχειρηματική προσπάθεια, είναι και ένα σημαντικό όπλο (το μοναδικό ίσως) που έχουν στην διάθεσή τους οι ιδιώτες αλλά και οι Δήμοι της Εύβοιας προκειμένου να ασκήσουν τουριστική πολιτική. Και μάλιστα πολιτική η οποία να απευθύνεται απ ευθείας στους κατοίκους της Αττικής, η μαζική προσέλευση των οποίων αποτελεί τον μοναδικό τρόπο για την αύξηση της τουριστικής κίνησης των περιοχών αλλά και της εμπορικής κίνησης των καταστημάτων.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το εμπορικό τμήμα της EVIAPRESS έχει ετοιμάσει πακέτα προβολής για κάθε περίπτωση τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Δήμων και των επιχειρηματιών, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο προβολής τους με το καλύτερο δυνατό κόστος. Ήδη, οι αντιπρόσωποι της Eviapress κινούνται ανά την Εύβοια, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους για τα πλεονεκτήματα της έκδοσης.
Υπεύθυνος για την έκδοση
Κοσμάς Σορόπουλος
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ./ FAX: 22210 – 73287 & 6988051023
e-mail: soropoulos@gmail.com


Δήμητρα Σέττα