Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011


Quantcast
Ο Κοσμάς Σορόπουλος κόβει τις βασιλόπιτες
Μέσα σε φιλικό και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στην ταβέρνα «Καβίδας» στην Χαλκίδα, η καθιερωμένη κοπή της πίτας της Eviapress. Οι πίτες μάλιστα ήταν δύο (τις είχε επιμεληθεί προσωπικά η υπεύθυνη του Eviatop Ειριάννα Σταματούρου), μία για το soropoulos blog και μία για το eviatop.gr.
Η Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Ουρανία Παπανδρέου που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, η βουλευτής του ΛΑΟΣ Ουρανία Παπανδρέου, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Κώστας Ρουσόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου με την σύζυγό του (η σύζυγος του προέδρου ήταν η τυχερή της πίτας του eviatop αφού βρήκε το φλουρί, ενώ τυχερός της πίτας του soropoulos blog ήταν ο Κώστας Ρουσόπουλος) ο γνωστός ορθοπεδικός Λευτέρης Νερούτσος με την σύζυγό του Βάσω, ο Πάνος Τσακάλης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ιδιοκτήτης του eviaroom.gr, ο Θοδωρής Παλιβάκης και άλλοι.
Κώστας Ρουσόπουλος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Αναγνωστάκης
Τις δύο πίτες έκοψε ο υπεύθυνος της Eviapress Κοσμάς Σορόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το 2010 ήταν μια δύσκολη χρονιά, αφού η εταιρία «έχασε προσωρινά» ένα αγαπημένο της «παιδί» την εφημερίδα «Πρωτοσέλιδο»  ωστόσο κέρδισε δύο από τα πιο δημοφιλή site της Εύβοιας, το soropoulos blog και το eviatop.gr.
Ο Ορθοπεδικός Λευτέρης Νερούτσος με την σύζυγό του Βάσω
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι, μέσα στο Φεβρουάριο, το Πρωτοσέλιδο θα κυκλοφορήσει ξανά ως περιφερειακή πλέον εφημερίδα, αφού η δημοσιογραφική ομάδα της Eviapress εκτιμά ότι υπάρχει κενό στον τομέα των εντύπων.
Εντυπωσίασε το μουσικό σχήμα της Ταβέρνας "Καβίδας"
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη αρκετοί συνεργάτες της eviapress όπως η Ειριάννα Σταματούρου με τον σύζυγό της Κώστα Δήμου, ο γνωστός Τάκης Δημητρακόπουλος ο οποίος επέδειξε τις ικανότητές του στο τραγούδι και εντυπωσίασε, ο Σπύρος Γεωργούσης, η Δήμητρα Σέττα και φυσικά η ψυχή των αθλητικών και των πολιτιστικών και των δύο sites Σωτήρης Λύτσιος.
Ο Τάκης Δημητρακόπουλος (δεξιά) εντυπωσίασε με τις ικανότητες του στο τραγούδι
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος (από τους πιο καλούς φίλους της Eviapress) φρόντισε ώστε οι καλεσμένοι να περάσουν μια υπέροχη βραδιά, με τους εκλεκτούς μεζέδες του (το ψητό του Καβίδα είναι γνωστό ανά το πανελλήνιο) ενώ το μουσικό σχήμα άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, αφού δύσκολα μπορεί να βρει κανείς στην Χαλκίδα τόσο καλές φωνές, τόσο καλούς δεξιοτέχνες και τόσο αξιόλογο ρεπερτόριο.
Σωτήρης Λύτσιος, Κοσμάς Σορόπουλος, Σπύρος Γεωργούσης, Ειριάννα Σταματούρου
Η βραδιά κύλησε όμορφα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και…από σήμερα το πρωί, όλοι βρίσκονται πάλι στις επάλξεις της ενημέρωσης.
Ο Πάνος Τσακάλης με τον Τάκη Δημητρακόπουλο
Ως δημοσιογραφική ομάδα της Eviapress, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και εκείνους που δεν κατάφεραν τελικά να έρθουν, καθώς γνωρίζουμε ότι είχαν μεν υποχρεώσεις, ωστόσο η σκέψη τους ήταν μαζί μας.
Κώστας Δήμου και Θοδωρής Παλιβάκης
Δήμητρα Σέττα