Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

«Φωνάζει ο Κλέφτης» Από Τετάρτη μέχρι Κυριακή στο Θέατρο Ήβη

Φωνάζει ο Κλέφτης
Από την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 και στο εξής από Τετάρτη έως και Κυριακή, ο κλέφτης θα φωνάζει στο Θέατρο ΗΒΗ. Η αγαπημένη και πάντα επίκαιρη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη και πρωταγωνιστές τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάσο Κωστή, Γιώργο Καπουτζίδη, Γιώργο Λέφα, Δημήτρη Γεροδήμο, Κλέλια Ρένεση, Πόπη Χριστοδούλου και Βασίλη Μυλωνά, θα ψυχαγωγεί και θα συγκινεί το θεατρόφιλο κοινό μια ακόμη ημέρα της θεατρικής εβδομάδας.

Υπόθεση έργου
Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που αγγίζει το μυαλό και την καρδιά μας και παραμένει καυστική, επίκαιρη και αγαπημένη. Το έργο του Ψαθά που έγινε ταινία από τον Γιάννη Δαλιανίδη το 1962 με απολαυστικούς τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Διονύση Παπαγιαννόπουλο και Ρένα Βλαχοπούλου, μοιάζει να ταιριάζει στη σημερινή Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται καμία επεξεργασία ή προσαρμογή μετά από 50 ολόκληρα χρόνια. Ένας φτωχός λογιστής, βρίσκει στο δρόμο ένα πορτοφόλι και χωρίς να το σκεφθεί, πάει κατευθείαν στο σπίτι του κατόχου του, στρατηγού εν αποστρατεία, για να το παραδώσει. Ο στρατηγός, εντυπωσιασμένος από την τιμιότητά του, τον διορίζει λογιστή στην εταιρεία του όπου όμως αποδεικνύεται ότι γίνονται μεγάλες καταχρήσεις…

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιάννη Μετζικώφ. Τους φωτισμούς έχει αναλάβει η Ελευθερία Ντεκώ και τη μουσική επιμέλεια ο Ιάκωβος Δρόσος. Βοηθός σκηνοθέτη η Ελευθερία Γαλιατσάτου.

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων
Τετάρτη: 20.00
Πέμπτη & Παρασκευή: 21.00
Σάββατο: 18.00 & 21.00
Κυριακή: 18.00

Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 25 €
Φοιτητικό / λαϊκή απογευματινή: 18 €

Info
Θέατρο Ήβη
Σαρρή 27, Ψυρρή
Τηλ. 210 3215127

Δήμητρα Σέττα