Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πώς θα φορέσεις το τζιν κολάν

Αχ αυτό το κολάν που μοιάζει τόσο με τζιν παντελόνι, κι όμως εφαρμόζει τόσο τέλεια σαν κολάν πάνω στις διάσημες κυρίες και στα μοντέλα. Φυσικά, για εσένα που οι αναλογίες σου δεν πλησιάζουν εκείνες της Χάιντι Κλουμ, υπάρχουν πολλοί εύκολοι και διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το τζιν κολάν και σου πηγαίνει άψογα!
Τιπ 1: Ο πιο κομψός τρόπος για να φορέσεις το τζιν κολάν και να φαίνεσαι αδύνατη, είναι επιλέγοντας ένα σκούρο μπλε ή μαύρο κολάν σε χρώμα. Τα πετροπλυμένα τζιν κολάν ή αυτά που είναι ξεβαμμένα θα κάνουν τα μπουτάκια σου να φαίνονται πιο παχουλά.
Τιπ 2: Δεν χρειάζεται να διαλέξεις τον πιο στενό τζιν κολάν που κυκλοφορεί στην αγορά. Ευτυχώς για εμάς τις πιο στρουμπουλές, τα τζιν κολάν κυκλοφορούν σε νούμερα και μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, χωρίς να κολλάει πάνω σου σαν καλσόν. Ταυτόχρονα, μπορείς να βρεις ένα τζιν κολάν, τα παντζάκια του οποίου δεν θα είναι εντελώς κολλητά πάνω στη γάμπα σου.
Τιπ 3: Μεγάλη σημασία έχει και το τοπ με το οποίο θα συνδιάζεις το τζιν κολάν. Αν πέσεις στην παγίδα του κοντού κολλητού t-shirt, το μάτι θα πέφτει πάνω στους γλουτούς σου, που εφόσον δεν είσαι μοντέλο, δεν θα σε κολακεύει και πολύ. Αντίθετα ένα ωραίο πουλόβερ ή μια πουκαμίσα μεσαίου μήκους με μια ζώνη στη μέση, θα δέσει σούπερ με το τζιν κολάν σου.
Τιπ 4: Για να καμουφλάρεις τις παχουλές σου γαμπούλες που όλο και τονίζονται μέσα στο τζιν κολάν, συνδύασε το με ψηλές μπότες .
Τιπ 5: Για να δείχνεις πιο ψηλή και λεπτή μέσα στο τζιν κολάν σου, φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα ή χαμηλά μυτερά γοβάκια. Όπως και να έχει, λίγο τακουνάκι θα κάνει το σώμα σου ν' ανασηκωθεί και να δείχνει τέλειο μέσα στο τζιν κολάν

Δήμητρα Σέττα