Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους γνωστός αθλητής και τραγουδίστρια




Στα δικαστήρια όπως δείχνουν τα πράγματα θα λύσουν τις διαφορές τους ο γνωστός αθλητής και η τραγουδίστρια.
Το ζευγάρι το οποίο έζησε έναν έρωτα όλο πάθος με πολλά σκαμπανεβάσματα και χωρισμούς αποφάσισε πριν από 8 μήνες να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.
Κάτι όμως που ο άντρας δεν αποδέχτηκε ιδιαίτερα καλά, με συνέπεια σύμφωνα με το περιβάλλον της καλλιτέχνιδας, να της έχει μετατρέψει τη ζωή σε κόλαση.
Όπως υποστηρίζουν οι φίλοι της προσπαθεί με κάθε τρόπο να της δημιουργεί πρόβλημα τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή, αναγκάζοντας τη να καταθέσει ακόμα και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.
Ο ίδιος όμως δε φαίνεται να πτοείται με αποτέλεσμα η οικογένεια της γυναίκας να κινηθεί νομικά  φοβούμενη τα χειρότερα.
Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να την έχει αντικαταστήσει στην καρδιά του, με κοσμική κυρία των Αθηνών έχοντας όμως ως αυτοσκοπό του την εκδίκηση, μη μπορώντας να αποδεχτεί την απόρριψη από εκείνη που μέχρι πριν λίγο καιρό γινόταν χαλί να την πατήσει.
Όσοι τον ξέρουν καλά όμως μιλούν για έναν άσβηστο έρωτα που πρόσφατα έγινε η αιτία να την πληρώσει με μερικές μπουνιές θαυμαστής της καλλιτέχνιδας με τον οποίο έτυχε να τους δει μαζί.
Γεγονός είναι πάντως πως η κατάσταση μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα έκρυθμη σε σημείο που δε διστάζουν να ανταλλάσσουν  υβριστικά μηνύματα  ακόμα και στο διαδίκτυο και όπως υποστηρίζουν αυτοί που ξέρουν,  ούτε και ο νόμος δε μπορεί να κατευνάσει την κατάσταση.

Δήμητρα Σέττα