Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Οι αγαπημένες μας σταρ μας δίνουν και ωραιότατα μαθήματα σχέσεων, που πρέπει να μας διδάξουν!

Οι αγαπημένες μας σταρ δεν δίνουν παραδείγματα μόνο με τα μυστικά ομορφιάς τους, τις δίαιτες που ακολουθούν ή τη γυμναστική που κάνουν. Μέσα από την προσωπική τους ζωή, μας δίνουν και ωραιότατα μαθήματα σχέσεων, που πρέπει να μας διδάξουν! Για να δούμε τι έχουμε να θυμόμαστε από τις σταρ το 2010!

Ο άντρας αθλητής κάποια στιγμή θα σε κάνει τάρανδο:
Η Σάντρα ήθελε να κάνει το κακό
παιδί καλό και να τα αποτέλεσμα!
Σίγουρα διαθέτει κορμί θανατηφόρο, χρήματα πολλά και επειδή έχει συχνά προπονήσεις και ταξίδια με την ομάδα, έχεις και εσύ περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου. Έλα όμως που αυτά τα ταξίδια θα σε κάψουν. Η φετινή ήταν η χειρότερη χρονιά για τις γυναίκες που έφτιαξαν τη ζωή τους στο πλευρό ενός αθλητή. Τόσες απατημένες, χρόνια είχαμε να δούμε!
Πιο πρόσφατη και πιο πικραμένη, η Έυα Λονγκόρια που ήθελε τον νεαρό, κούκλο μπασκετμπολίστα, τον παντρεύτηκε πριν 3 χρονάκια κι έμαθε πως ο Τόνυ Πάρκερ ο καλός της, ξενοκοιτούσε. Η ίδια, αφού μέσα στα 4 χρόνια γνωριμίας του συγχώρησε διάφορες κουτσουκέλες light, τον έπιασε να στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με γυναίκα συναθλητή του, με την οποία μάλιστα διατηρούσαν και φιλικές σχέσεις. Ε, μετά από αυτό του έδωσε με βαριά καρδιά τα παπούτσια στο χέρι ενώ είχαμε την τιμή να μάθουμε και για άλλα τσιλιμπουδήσματα του Τόνι!
Φυσικά, ποιός ξεχνά και την κατακερατωμένη Έλιν Νόρντεγκρεν, γυναίκα του γκολφίστα Τάιγκερ Γουντς. Ο αθλητής που υπήρξε πρότυπο οικογενειάρχη, είχε τις ερωμένες με τη σέσουλα και τα κέρατα της συζύγου του δεν την άφηναν να περνά από το ταβάνι.
Πληγίτσα αποτέλεσε φυσικά και η βρετανίδα τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ που στα 26 της έχει φάει τόσο κέρατο από τον Άσλεϊ Κόουλ, αρκετό για μια ζωή. Η Σέριλ τον χώρισε αμέσως ενώ υπήρξαν κι άλλες απατημένες που έκαναν την πάπια. Από τις έτερες απατημένες συζύγους ποδοσφαιριστών, είχαμε μπόλικες όπως η Άμπι Κλάνσι του Πίτερ Κράουτς, η Τόνι Πουλ του Τζον Τέρι αλλά και η σύζυγος του Κάρλος Τέβες! Κάποιες πιο άσημες ίσως να τις ξεχνάμε.
Ακόμα και οι πιο πιστοί υποτίθεται αθλητές, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βγάζουν κακό όνομα, αφού ένα σκάνδαλο θα το λουστείς για υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση. Η Βικτόρια ακόμα προσπαθεί να χωνέψει την απιστία αληθινή ή μη, του Ντέιβιντ με την Ρεμπέκα Λους το 2004 και την 26χρονη πόρνη Ίρμα Νίτσι μέσα στην χρονιά που μας πέρασε.
Ηθικό Δίδαγμα: όπου δεις αθλητή, τρέξε και μην κοιτάξεις πίσω. Αν είσαι εξοικειωμένη και μπορείς να δεχτείς την απιστία και τα ξενοκοιτάγματα, μείνε αλλά φρόντισε να πάρεις τροχό για να σμιλέψεις τα κερατάκια που θα σου φυτρώσουν.


To κακό παιδί δύσκολα θα γίνει καλό:
Είσαι η Σάντρα Μπούλοκ στα 40 και κάτι σου και από όλους τους άντρες που έχεις γνωρίσει στη ζωή σου, λες όχι, εγώ θα πάρω τον Τζέσε, τον άγριο γεμάτο τατού τύπο και θα τον κάνω άνθρωπο! Του φοράς κοστούμι και γραβάτα, του κόβεις και χτενίζεις το μαλλί του και τον κάνεις επίσημο συνοδό σου σε κάθε χλιδάτο, κοσμικό πάρτυ. Νομίζεις πως τα κατάφερες; Όχι! Είσαι η Κόρτνεϊ Κοξ και κάνεις διδάγματα στην κολλητή σου Άνιστον για το πως κατάφερες να κάνεις άνθρωπο τον looser Αρκέτ και μπορεί πια να σταθεί επάξια στο πλευρό σου. Λάθος! Μετά από 10 χρόνια θα του βγει το κακό του πρόσωπο, θα σε απατήσει και θα σε κάνει ρεζίλι σε όποια συνέντευξη κι αν δώσει.
Ηθικό δίδαγμα: το κακό παιδί θα παραμείνει κακό, όσο κι αν δείχνει πως άλλαξε! Είτε θα το αποδεχτείς ως έχει, είτε θα πιστεύεις πως τα κατάφερες όσο εκείνος σε απατά με ό,τι όποια βρεθεί μπροστά του.

Ένας αρραβώνας πάντα είναι στη μόδα και οι μυστικοί γάμοι επιτρέπονται:
Είσαι καλά με τον αγαπημένο σου αλλά για να δείξεις πως ο δεσμός αυτός είναι κάτι παραπάνω από μια περιπέτεια, τι θα κάνεις; Μα φυσικά, θα αρραβωνιαστείς. Οι σταρς έχουν τους αρραβώνες για ορεκτικό και πρόσφατα μόλις αρραβωνιάσαμε την Ρις Γουίδερσπουν, τη Λίλυ Άλεν, τη Τζέσικα Σίμπσον, την Κριστίνα Απλγκέϊτ, το Χιου Χέφνερ, τον πρίγκηπα Γουίλιαμ, την Τάιλορ Σουίφτ αλλά και την Μπρίτνεϊ (χιλιοστός αρραβώνας!) και η λίστα συνεχίζεται.
Τώρα, αν έχεις καταλάβει πως έχεις στο πλευρό τον άντρα ή τη γυναίκα της ζωής σου, ρίξε ένα γάμο και συγκεκριμένα ένα μυστικό γάμο. Αν τον συνδυάσεις κι με μια εγκυμοσύνη, έχεις το κλειδί της ευτυχίας, για μερικά χρονάκια έστω. Φέτος μην ξεχνάς πως παντρέψαμε τον Ορλάντο Μπλουμ, τη Μέγκαν Φοξ, την πριγκήπισσα της Σουηδίας, τον Αλβέρτο του Μονακό, το Χαβιέ Μπαρδέμ με την Πενέλοπε, τη Τζέμα Άρτερτον, το Ρος από τα Φιλαράκια και πάει λέγοντας!
Ηθικό δίδαγμα: προτού βιαστείς να κάνεις ένα γάμο εξπρές, κάνε ένα αρραβώνα, δοκίμασε το ταίρι σου και βλέπουμε. Κι αν κατάλαβες καλά, γάμος και βάπτιση μαζί είναι must!


Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν!
Ο πρώτος τους αρραβώνας έληξε άδοξα! Εκείνος την απάτησε με την νταντά, έκανε και ένα τσούρμο παιδιά αλλά (μεγάλο αλλά) η Σιένα έχει μάτια μόνο για τον Τζουντ! Μετά από μερικά χρονάκια παύσης, το ζευγάρι μας έβαλε τα γυαλιά και ετοιμάζεται να παντρευτεί επιτέλους τον Οκτώβριο.
Ηθικό δίδαγμα: αν είναι γραφτό να είσαι με κάποιον, θα είσαι, ακόμα κι αν φτάσεις να έχεις άσπρα μαλλιά μέχρι να επιστρέψει.


Όταν δεν ψήνεσαι και πολύ για κάποιον, μην τον παιδεύεις:
Ακόμα αναρωτιόμαστε γιατί η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε τον κούκλο Ράιαν Ρέινολτς αφού δεν βλέπαμε να ψήνεται για πάρτη του; Έχουμε ήδη καταλάβει πως η Χάλε Μπέρι παντρεύτηκε για να κάνει ένα παιδί και τώρα γλεντάει τη ζωή της και το ίδιο κάνει και η Κέιτ Γουίνσλετ που από σχεσιακούς τιτανικούς, γνωρίζει καλά και η Κριστίνα Αγκιλέρα και η Λιζ Χάρλεϊ και...και...!
Ηθικό δίδαγμα: Οι σταρς δεν τον έχουν σε τίποτα το χωρισμό! Εσύ πάλι, γιατί επιμένεις να μένεις με ένα αγόρι που δεν σε συγκινεί; Βουρ για τον επόμενο! Μην χάνεις χρόνο...


Η ενδοοικογενειακή βία υπάρχει, πάρτο χαμπάρι!
Εσύ αρνείσαι ότι υποφέρεις στη σχέση σου και νομίζεις πως η βία υπάρχει μόνο στο σπίτι σου ή στην φαντασία σου. Έλα όμως που τα ίδια έλεγε και η γυναίκα του Τσάρλι Σιν και βρέθηκε με το μαχαίρι στο λαιμουδάκι. Για να μην σου μιλήσω για την Οκσάνα του Μελ Γκιπσον, που απορείς, το τρελαμένο μπλε μάτι του, δεν το είδε που γυάλιζε;
Ηθικό Δίδαγμα: τα πράγματα στο πλευρό ενός άντρα δυνάστη,δεν βελτιόνονται. Μην του δώσεις πολλές ευκαιρίες γιατί θα σε στείλει στο νοσοκομείο, προτού το καταλάβεις. Οι ευκαιρίες τελειώνουν εκεί που μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή σου.

Οι εργένισσες έχουν και πολύ σουξέ:
Η Ριάνα έσπευσε να χωρίσει ενώ μοναξιές είχε το 2010 και η Πάρις Χίλτον και η Λίντσεϊ Λόχαν. Η Άνιστον στο λέω, επίτηδες μένει μόνη για να χρίζεται πιο σέξι εργένισσα κάθε χρονιάς, η Gaga το είπε ανοιχτά πως το σεξ κάνει κακό στην καριέρα της αλλά και η Μαντόνα (και η Κιμ Καρντάσιαν) προτιμά τη μοναξιά της κορυφής από τα χάδια κάποιου αρσενικού.
Ηθικό Δίδαγμα: καλύτερα να μείνεις καυτή και μόνη παρά να χάνεις το χρόνο σου στο πλευρό μιας μέτριας σχέσης!

Δήμητρα Σέττα