Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τι δώρο ταιριάζει σε κάθε ζώδιο ?

Αν δεν ξέρεις ακόμα τι διαλέξεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, διάβασε τις προτιμήσεις του κάθε ζωδίου και κάνε φέτος το τέλειο δώρο!


ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Άνδρας
Ένας αναπτήρας ή ένα στυλό με το μονόγραμμά του είναι ιδανικό δώρο που θα τονώσει το «εγώ» του δυναμικού και εγωιστή μέχρι το κόκαλο Κριαριού. Αν θες να πρωτοτυπήσεις, λάβε υπόψη πως οι άνδρες Κριοί είναι λάτρεις των σπορ και της ταχύτητας. Άρα θα πέσεις διάνα αν του κάνεις δώρο μια εγγραφή σε γυμναστήριο ή αν του αγοράσεις ένα σικ αξεσουάρ για το αυτοκίνητό του.
Γυναίκα
Οι Κριαρίνες είναι αισθηματίες, άρα δεν νοιάζονται τόσο για το περιεχόμενο ενός δώρου όσο για το γεγονός ότι ο σύντροφός τους ή φίλη τους τις σκέφτηκε. Μπορείς λοιπόν να αυτοσχεδιάσεις οργανώνοντας μια απόδραση για δύο στην εξοχή ή χαρίζοντας της μια χαλαρωτική θεραπεία σε κάποιο spa.


ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Άνδρας
Οι άνδρες Κριοί διακρίνονται για την οργάνωσή τους αλλά και για την αδυναμία που έχουν στο καλό φαγητό. Αν θες να ικανοποιήσεις απόλυτα έναν Ταύρο αγόρασέ του ένα δερμάτινο filofax όπου θα καταγράφει τα ραντεβού του ή ένα κομψό ρολόι, καθώς η συνέπεια είναι το βασικό ένστικτό του. Ένα τραπέζι, επίσης, σε ένα ακριβό restaurant μπορεί να κάνει έναν Ταύρο να πετάξει στα ουράνια.
Γυναίκα
Η γυναίκα Ταύρος, όσο και αν δεν το δείχνει, λατρεύει τα κοσμήματα και τα ακριβά αξεσουάρ. Αγαπά επίσης οτιδήποτε είναι επώνυμο. Επομένως η πρώτη στάση που θα πρέπει να κάνεις είναι σε ένα κοσμηματοπωλείο. Αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό ένα επώνυμο φουλάρι, μια luxury τσάντα ή ένα κασμιρένιο πουλόβερ είναι δώρα που θα εκτιμηθούν δεόντως.


ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Άνδρας
Αυτό το αιώνιο παιδί μπορεί να μείνει εκστασιασμένο μπροστά σε ένα σύγχρονο «παιχνίδι». Αθεράπευτος γκατζετάκιας θα διακτινιστεί στον παράδεισο με ένα mini laptop ή ένα smartphone. Αν θες κάτι ακόμα πιο οικονομικό, πειραματίσου με ένα  Bluetooth ή μια web κάμερα. Με λίγα λόγια gudget να είναι και ότι να είναι.
Γυναίκα
Η γυναίκα Δίδυμος είναι συνήθως το fashion icon της παρέας. Λατρεύει τη μόδα και είναι ενήμερη γύρω από τα νέα της πασαρέλας. Μπες σε ένα trendy κατάστημα και αγόρασε την πιο «ακραία» δημιουργία. Αν θες το δώρο σου να είναι πασπαλισμένο με ρομαντισμό ένα ταξίδι για 2 στη Ρώμη ή το Παρίσι αποτελούν ελιξίριο ζωής για την ταξιδιάρα Δίδυμο.  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Άνδρας
Ο συναισθηματικός και ευαίσθητος Καρκίνος έχει πάθος με τις συλλογές και τις αντίκες. Άλλωστε αυτός ο ονειροπόλος τύπος δένεται με μέρη, αντικείμενα, αρώματα. Καιρός να αυτοσχεδιάσεις λοιπόν.  Μία κομψή αλλά all timeclassic κορνίζα με την αγαπημένη του φωτογραφία από ένα ταξίδι ή μια όμορφη στιγμή σας, θα συγκινήσει βαθιά έναν Καρκίνο. Σπιτόγατος μέχρι το κόκαλο, θα λατρέψει και οτιδήποτε προσδίδει θαλπωρή και ζεστασιά, όπως ένα απαλό μπουρνούζι, ή ένα πουπουλένιο πάπλωμα.
Γυναίκα
Η καλή νοικοκυρά, είναι δούλα και κυρά και πάνω απ' όλα Καρκίνος. Η γυναίκα αυτή λατρεύει το σπίτι, τη μαγειρική και να περιποιείται τους αγαπημένους της ανθρώπους. Μπες σε ένα κατάστημα με είδη σπιτιού και αγόρασέ της κάτι για το βασίλειό της. Από ένα αρωματικό κερί ή ένα όμορφο διακοσμητικό μέχρι ένα αξεσουάρ κουζίνας που θα κάνει τις ώρες της στο μαγείρεμα ακόμα πιο απολαυστικές.


ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου - 21 Αυγούστου
Άνδρας
Ο βασιλιάς Λέοντας το μόνο που επιθυμεί είναι να συγκεντρώνει τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική του εμφάνιση, σε σημείο ναρκισσισμού. Ένα επώνυμο πουκάμισο ή τζάκετ, μια κολόνια με κανέλα και νότες ξύλου μπορούν να συναρπάσουν ένα Λέοντα. Συμπλήρωσε το πάνθεον των δώρων σου με λίγο clubbing γιατί πίσω από την χαίτη του κρύβεται ένα party animal!
Γυναίκα
Ότι λάμπει είναι χρυσός  για την γυναίκα Λιοντάρι. Επομένως ένα λαμπερό κόσμημα, ή ένα εντυπωσιακό faux bijoux θα της κλέψουν την καρδιά. Κι ακόμα η Λιονταρίνα λατρεύει τα καλλυντικά και οτιδήποτε την κάνει να δείχνει πιο όμορφη. Επιστράτευσε το κουράγιο σου, μπες σε ένα ναό καλλυντικών και αγόρασέ της σετ μακιγιάζ με διάσημη υπογραφή παρακαλώ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου
Άνδρας
Ο άσσος στο μπλα μπλα Παρθένος δεν θέλει πολλά. Προσκυνά την συνέπεια, την τελειότητα και κυρίως την πρακτικότητα. Άρα ξέρεις. Μια άνετη αθλητική φόρμα, ένα νεσεσέρ για τα καλλυντικά του, ένα σετ καλυμμάτων για το αυτοκίνητό του είναι ό,τι πρέπει γι' αυτόν τον τρυφερό άντρα. Και επειδή προσέχει ιδιαίτερα την φυσική του κατάσταση ένα σετ γυμναστικής για το σπίτι θα φέρει χαμόγελα.
Γυναίκα
Η miss λεπτομέρεια είναι λάτρης της πρακτικότητας. Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα όμορφο βιβλίο, να πειραματιστείς επίσης με ένα cook book γιατί η μαγειρική είναι η μεγάλη της αγάπη ή να την ενθουσιάσεις με ένα πολυτελές σετ μπάνιου με αρωματικά έλαια και κρέμες σώματος που αναδύουν μεθυστικές μυρωδιές.


ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου
Άνδρας
Ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά είναι πρώτα στη λίστα για το φετινό Χριστουγεννιάτικο δώρο του ωραίου Ζυγού. Αρκεί τα προαναφερθέντα να είναι φτιαγμένα από πολύτιμα υλικά και με έντονα χρώματα. Ακόμα μια πρόταση που θα κάνει τη διαφορά; Εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση ή μια συναυλία που ξέρεις ότι καίγεται να παρακολουθήσει.    
Γυναίκα
Το σέξι κορίτσι του ζωδιακού είναι αισθησιακό. Εσώρουχα, καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος, ψηλοτάκουνες γόβες είναι από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσες να κάνεις σε μια γυναίκα Ζυγό. Αν θες να πίνει νερό στο όνομά σου μπορείς ακόμα να την πας σε μια έκθεση τέχνης, στο Μέγαρο Μουσικής ή ένα ρομαντικό ταξίδι εντός ή εκτός Ελλάδας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου
Άνδρας
Ο άνδρας του πάθους, εκτός από γυναίκες συλλέγει σπάνια αντικείμενα ενώ είναι πολύ προληπτικός. Έχουμε και λέμε λοιπόν, ένα συλλεκτικό cd, ένας σπάνιος δίσκος ή βιβλίο θα τον ενθουσιάσουν, αλλά το καλύτερό του θα είναι ένα γούρι  για το 2011. Επίσης μια βραδιά με κεριά, ρομαντική μουσική και με εσένα ντυμένη με ελάχιστα είναι το καλύτερο δώρο για έναν Σκορπιό.
Γυναίκα
Η φλογερή Σκορπίνα είναι το απόλυτο θηλυκό. Άρα τα δώρα της θα πρέπει να τονίζουν το πόσο μοιραία γυναίκα είναι. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα σετ σέξι εσωρούχων, ένα κόσμημα με το ζώδιό της (ασχολείται σίγουρα με τα ζώδια), ένα βραδινό φόρεμα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες είναι από τα δώρα-φετίχ για την γυναίκα Σκορπιό.  


ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Άνδρας
Δεν είναι δύσκολο να διαλέξεις δώρο για τον εξωστρεφή Τοξότη. Γεννημένος αθλητικός τύπος θα ικανοποιηθεί απόλυτα με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ή ένα καλόγουστο μπουφάν. Κι ακόμα ένα σπάνιο κρασί συλλεκτικής αξίας ή μια υπόσχεση και μόνο για ένα ταξίδι μπορούν να κάνουν τον Τοξότη σκλάβο σου για πάντα.
Γυναίκα
Η φιλόζωη του ζωδιακού και ένα από τα πιο fit κορίτσια είναι σχετικά εύκολη περίπτωση. Ένα κατοικίδιο θα την συγκινήσει, μια συνδρομή σε ένα γυμναστήριο θα την συναρπάσει αλλά και ένα βιβλίο με εξωτικούς προορισμούς θα ημερέψει την ταξιδιάρικη ψυχή της. Διάλεξε και πάρε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Άνδρας
Αιγόκερως= καριέρα. Γι' αυτό κινήσου γύρω από δώρα που αφορούν την επαγγελματική αρένα. Μία συλλεκτική πένα, ένα Organizer ή ένα διακοσμητικό γραφείου, είναι μία πολύ καλή πρόταση για τον εργασιομανή Αιγόκερω. Κι ακόμα ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα, μια ζώνη -με συντηρητικά σχέδια- εννοείται θα ενθουσιάσουν αυτό το εργατικό αγόρι.
Γυναίκα
Η παραδοσιακή, συντηρητική και εργασιομανής Αιγοκερίνα θέλει πράγματα για το σπίτι ή για το γραφείο της (που επίσης είναι σαν δεύτερο σπίτι της). Ξεκινώντας από το γραφείο δοκίμασε μια κορνίζα, ένα ρολόι ή ένα όμορφο ημερολόγιο. Για το σπίτι, ένα σετ μεταξωτά σεντόνια, κομψά μαξιλάρια για τον καναπέ της ή ένα ριχτάρι θα την χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Επίσης δεν θα έλεγε όχι σε ένα κομψό ταγέρ που τονίζει την σοβαρότητά της αλλά και τις καλά κρυμμένες καμπύλες της.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου
Εραστής της ψηφιακής τεχνολογίας ο Υδροχόος, όπως και ο Δίδυμος είναι γκατζετάκιας τελεία και παύλα. Επομένως παίζεις σε εύκολο γήπεδο που αφορά οτιδήποτε έχει να κάνει με κινητή τηλεφωνία, computers, internet, ηλεκτρονικά παιχνίδια  και gadgets. Αν θες να κολυμπήσεις σε επικίνδυνα νερά και να αγοράσεις ένα ρούχο, καλύτερα να πάτε μαζί, γιατί η εκκεντρικότητά του ξεπερνά κάθε φαντασία.
Γυναίκα
Το αγοροκόριτσο του ζωδιακού θέλει εδώ και τώρα ένα mini laptop, ένα mp3 player, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή μία ψηφιακή κορνίζα, μια φωτογραφική μηχανή ή μία κάμερα. Από δώρα στιλιστικού ενδιαφέροντος δοκίμασε ζώνες, κολιέ, φουλάρια, σε σχέδια τύπου Lady Gaga αν γίνεται.


ΙΧΘΥΣ 
20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Άνδρας
Αυτή η ρομαντική και  ευαίσθητη ψυχή λατρεύει τις τέχνες και τις αισθήσεις. Ένα μπουκάλι κρασί συλλεκτικής αξίας, ένα άρωμα που του θυμίζει κάτι από τα παλιά, ένα πικάπ, ένα κολάζ που έφτιαξες εσύ θα τον συναρπάσουν.  
Γυναίκα
Ευαίσθητη και γλυκιά η γυναίκα Ιχθύς δεν θέλει να σε κουράσει. Και δεν πρόκειται καθώς είναι εύκολη  υπόθεση. Επειδή το κορίτσι αυτό είναι καλλιτεχνικός τύπος θα πετάξει από τη χαρά της με ένα συλλεκτικό cd, έναν πίνακα ζωγραφικής, ένα μοντέρνο διακοσμητικό για το σπίτι της, με δύο εισιτήρια για μια καινούρια έκθεση που αγνοούσες την ύπαρξή της ή ένα ψαγμένο θεατρικό σε αίθουσα 50 ατόμων...