Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δείξε μου τις φίλες της να σου πω... πως θα σε επηρεάσουν!

Σήμερα είπα να αναλύσω  τις γυναικείες φιλίες και παρουσιάζω  τέσσερις κολλητές που έχει (σχεδόν) κάθε γυναίκα...Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον!!!

 

1)Κατερίνα : Η single.......
 
Όσο την ξέρεις, δεν έχετε βγει ποτέ double date. Τώρα που το σκέφτεσαι, δεν έχεις ακούσει ποτέ την κοπέλα σου να σου μιλάει για κάποιον γκόμενο της από το παρελθόν. Ήταν, είναι και (πιθανότατα) θα είναι για πάντα μόνη της.
Η Ζωή, ποτέ δεν κατάλαβε γιατί πρέπει τα ζευγαράκια να βλέπονται οπωσδήποτε κάθε Σαββατόβραδο, ειδικά όταν δεν έχει κανέναν να πάει μαζί της στο καταπληκτικό αυτό πάρτυ του συνάδελφου- που κρυφογουστάρει, αλλά μάντεψε(!) ποτέ δεν θα της κάτσει.
Γκρινιάζει και πολλές φορές δυσανασχετεί όταν ακούει τη φωνή σου μέσα από τηλέφωνο, όταν παίρνει την κολλητή της για να της εξιστορήσει με κάθε δυνατή λεπτομέρεια την τυχαία συνάντηση με εκείνον-που-γούσταρε-πριν-δύο-χρόνια στο περίπτερο, φτιάχνοντας σενάρια που ξεπερνάνε την φαντασία του Τιμ Μπάρτον.
Εσένα τι σε νοιάζει; Θέλει και ερώτημα; Κατά πάσα πιθανότητα θα σου σπάσει τα νεύρα. Η Ζωή βγαίνει σε δύο είδη: Η Ζωή , που είναι άσχημη αλλά καλή και δυστυχώς δεν έχει βρεθεί κανείς να δει πίσω από την εξωτερική της εμφάνιση οπότε καταντάτε να βλέπετε τα τρία σας DVD τις Κυριακές, ή τηνΖωή, που παρόλο που δεν έχει τα χάλια της, έχει άλλα χειρότερα κουσούρια όπως ότι είναι π.χ. πρηξ%ρχ**δ8. Η τελευταία, για ευνόητους λόγους θα σας κάνει και τη ζωή δύσκολη και των δύο. "Μμμμ...Πάλι με τον Νίκο είσαι;Πότε θα βάλεις μυαλό;".


 2)ΚΛΕΙΏ
2)δ Κλδειώ: Η άσπονδη
Όταν τις βλέπεις μαζί όλα είναι μέλι-γάλα. Όμως μερικές φορές το κουτσομπολιό είναι ακόμα πιο δυνατό από μια "φιλία" οπότε, λίγα λεπτά αφού χωριστούν, αρχίζουν τα παρατράγουδα: "Πάλι σαν ξ&κωλο είχε ντυθεί", "Πόσο πιεστική και αφόρητη είναι", "Πωπω, δεν την αντέχω! Ποιά νομίζει ότι είναι;" κ.τ.λ.
Όσο περιέργο κι αν φαίνεται σε σένα, έναν άντρα που τα απλοποιεί όλα, δεν είναι θέμα ζήλειας πάντα. Είναι πραγματικά θέμα κουτσομπολιού. Μπορεί να υπάρχει μια αντιπάθεια που δεν είναι δείγμα πραγματικής γυναικείας φιλίας, αλλά όλα γίνονται για "να έχουμε κάτι να λέμε".
Μην νομίζεις ότι η δικιά σου είναι "κακιά" που λέει όλα αυτά πίσω από την πλάτη της Κλειούς. Πιθανότατα και η Κλειώ το ίδιο κάνει.
Εσένα τι σε νοιάζει; Σκασίλα σου. Ίσα-ίσα, όση ώρα θα την "θάβει" με την άλλη κολλητή της, εσύ θα παίζεις ανενόχλητος Play Station.
 


3) Ασημίνα: Η προχωρημένη
Ακόμα κι αν η φίλη σου είναι (ή θέλεις να πιστεύεις ότι είναι) "αγία" σε ότι αφορά τις προηγούμενες ερωτικές της σχέσεις, αυτό δε σημαίνει ότι και οι κολλητές της έχουν το ίδιο σεξουαλικό παρελθόν, παρόν και μέλλον. Οι γυναίκες δεν συνάπτουν φιλίες με γνώμονα με πόσους έχει πάει η καθεμία, οπότε πάντα θα υπάρχει μια φίλη που θα έχει κάνει περισσότερα- και δεν θα ντρέπεται να το δείξει.
Η Ασημίνα φαίνεται από μακριά ότι είναι "απελευθερωμένη", όπως άλλωστε φαίνονται όλες οι κυρίες αυτής της κατηγορίας. Είναι εκείνη με την οποία έκανε τουρ στα κλαμπ όταν δεν είχε εσένα, και σίγουρα αυτή που θα τη βοηθήσει πρακτικά να σε ξεχάσει αν χωρίσετε. Γιατί δεν είναι ότι είναι προχωρημένη μόνο στον αριθμό των εραστών της, αλλά γενικά είναι η "τρελιάρα" της παρέας.
Εσένα τι σε νοιάζει; Ενδόμυχα, κάθε φορά που βγαίνουν μαζί φοβάσαι, γιατί η Ασημίνα όλο το βράδυ κοιτάει και μιλάει σε άγνωστους άντρες. Άρα και η δική σου.....
 


4) Σοφία: Η BFF
Μπορεί εσύ να είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι δεν υπάρχει πραγματική φιλία ανάμεσα σε δύο γυναίκες, αλλά η Σοφία είναι εκείνη που "χαλάει" το παραμυθένιο σου story. Η Σοφία είναι εκείνη στην οποία θα τρέξει μετά από κάθε σας καυγά, είναι αυτή που γνωρίζει τα πάντα για εκείνη, δεν τσακώνονται για βλακείες και το βασικότερο όλων: δεν έχει ποτέ κακολογήσει η μία την άλλη πίσω από την πλάτη της, ότι έχουν να πουν το λένε στα ίσια. Είναι η πραγματική της κολλητή, ανάμεσα στις 5-6 που συντελούν την παρέα τους και έτσι θα είναι όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Εσένα τι σε νοιάζει; Αν υποπτευθείς ότι η δική σου κοπέλα δεν έχει την "Σοφία"της, τότε ήρθε η ώρα να ανησυχήσεις. 


Μια γυναίκα χωρίς καμία αληθινή κολλητή;.................
 Κάποιος λόγος θα υπάρχει....