Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας! Υπαρχει?

ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ?


   Αυτό είναι ένα θέμα που διχάζει τον περισσότερο κόσμο σε όλη τη Γη!         Τελικά όμως υπάρχει? 
Για να δούμε τι υποστηρίζουν και οι δυο πλευρές.
Αυτοί που δεν πιστεύουν στην αληθινή φιλία μεταξύ των δυο φύλων στηρίζουν την άποψη τους κατά την πλειοψηφία τους στο ότι και να υπάρξει φιλία μεταξύ των δυο φύλων στο τέλος θα καταλήξει σε ερωτική σχέση ή στο ότι φιλία μπορεί να υπάρξει μετά από ερωτική σχέση! Δηλαδή ότι δυο φίλοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα καταλήξουν σε ερωτική σχέση γιατί αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Ή δυο πρώην σύντροφοι μόλις χωρίσουν μπορεί να γίνουν φίλοι.
Η άλλη πλευρά, δηλαδή αυτοί που πιστεύουν στην πραγματική φιλία μεταξύ γυναικών και ανδρών, υποστηρίζουν ότι οι φιλία μεταξύ ομόφυλων ατόμων, και ιδιαίτερα μεταξύ γυναικών, δεν είναι φιλία αλλά ανταγωνισμός. Δηλαδή κάνουν σχέσεις επιφανειακές για κουτσομπολιό αλλά μόλις έρθει η ώρα να διεκδικήσουν το ίδιο αντικείμενο του πόθου γίνονται αντίπαλοι και συμπεριφέρονται με βάση τα ζωώδη ένστικτα τους, δηλαδή ξεκατινιάζονται.
     Εγώ πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δηλαδή ότι μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία που να κρατησει για πάντα και μεταξύ ομόφυλων ατόμων και μεταξύ ετερόφυλων. Αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτείς και που δεν θα σε προδώσει ποτέ!
Άρα ψηφίζω ΝΑΙ υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών!!! Πείτε μας κι εσείς τη γνώμη σας πάνω στο θέμα!