Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!


  Άχ βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας, έτσι σκέφτομαι ορισμένες φορές και θα μιλήσω καθαρά για θέμα εμφάνισης.
Πόσα πράγματα πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να είναι όχι απαραίτητα κοκέτα απλά ευπαρουσίαστη και άνευ κακών σχολιασμών, το έχετε σκεφτεί; Μια γυναίκα πρέπει κάθε εβδομάδα να βγάζει τα φρύδια της, να κάνει αποτρίχωση κάθε 2
μέρες όταν χρησιμοποιεί ξυραφάκι ή μια φορά το μήνα όταν χρησιμοποιεί κερί κτλ. Επίσης πρέπει μια φορά το μήνα να βάφει τα μαλλιά της, να βγάζει το μουστάκι, να φτιάχνει τα νύχια της, όχι απαραίτητα να τα βάφει απλά να είναι ωραία και περιποιημένα τα χέρια της, επίσης θα πρέπει να το παίζει γατούλα στο σεξ με κάνα ωραίο στριγκάκι για να μην χάνει το ενδιαφέρον ο σύντροφός της και παει σε άλλα στριγκάκια χαχαχα, πρέπει να προσέχει πάντα τι τρώει και δεν μιλάμε για κάθε μέρα, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που θα φάει την προηγούμενη ένα καλό φαι και γλυκό και δεν θα πει την επόμενη μέρα ότι πρέπει να προσέξει τι θα φάει για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
    Καλά για γυμναστική και γυμναστήριο μην αναφερθώ καλύτερα και για κρέμες ενυδατικές, χεριών ποδιών, κυτταρίτιδας και δεν συμμαζεύεται, ουφ κουράστηκα μόνο που τα έγραψα καλέ.......
     Και αναρωτιέμαι γιατί μπήκαμε σε όλη αυτή την διαδικασία οι χαζές;
Οι άντρες πάλι από την άλλη άντε να ξυριστούν να πάνε κάποιοι σε κανα γυμναστήριο και να βάλουν ένα τζελ στο μαλλί τους και έξω από την πόρτα, α ξέχασα μερικοί είναι φαν της αποτρίχωσης και αυτοί, είναι η νέα τάση των νέων δεν βλέπεις πια δασύτριχο στήθος αλλά λείο και ξυρισμένο, κατά τα άλλα οι περισσότεροι και κιλακια έχουν και κοιλίτσα που είναι η γοητεία τους σε αντίθεση με τις γυναίκες που έτσι και έχεις 5 κιλά παραπάνω στην παραλία σε περνάνε από ακτίνες χ, τι να πω πολύ άδικο όλο αυτό κάθομαι και σκέφτομαι και μου την δίνει.
Δεν έχω χρόνο και λεφτά για όλα αυτά, δεν μπορώ να κάθομαι με το τσιμπιδάκι στο χέρι για τα φρύδια όταν κυνηγάω τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να βγω και από το σπίτι με το φρύδι άβγαλτο.
 Και ναι το σκέφτομαι πολλές φορές γιατί περιπλεξαμε έτσι τις ζωές μας; γιατί τρέχουμε και δεν φτάνουμε για να είμαστε λίγο κοκέτες; γιατί βαλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας; 
Γιατί εμείς τα κάναμε όλα αυτά με το να θέλουμε να είμαστε όλο και πιο όμορφες με την πάροδο του χρόνου ανακαλύψαμε και καινούρια πράγματα, κεριά εξτένσιον και δεν συμαζεύεται και μετα γκρινιαζουμε και απο πανω, τα θελαμε και τα λουστηκαμε, γιατί οι γυναίκες δεν είναι ποτε ευχαριστημενες με αυτό που βλεπουν.
Τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου να τα προλάβετε όλα αυτά και να γκρινιάζετε και οτι δεν προλαβαίνετε απο πάνω και αφήστε τους άντρες που δεν ασχολιόντουσαν ποτέ με αυτά να είναι αραχτοι και να χαλαρωνουν οπως τοσα χρονια. 
Με της υγείες μας κορίτσια!!!!!!!!!