Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ............

     Το μακιγιάζ των γιορτών είναι κάτι σαν τα γλυκά των Χριστουγέννων: θέλει να βάλεις όλη σου την τέχνη για να το πετύχεις και φυσικά η κατάλληλη προετοιμασία είναι απαραίτητη. Έτσι δεν έχεις παρά να μαζέψεις τα κατάλληλη υλικά: χρυσές σκιές και  μολύβια ματιών για να δημιουργήσεις το πιο γλυκό  και λαμπερό μακιγιάζ πολλών καρατίων με βάση το πιο γκλαμουρ χρώμα της χρωματικής σου παλέτας: το χρυσό! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις στο ρεβεγιόν αναδεικνύοντας την πιο γιορτινή πλευρά του εαυτού σου!


Το χρυσό είναι το απόλυτο χρώμα του μακιγιάζ και φέτος όπως κάθε χρόνο αυτή την περίοδο. Τις γιορτές όλα επιτρέπονται και το χρυσό είναι το απόλυτο must.Το πιο λαμπερό και γκλάμουρ χρώμα της χρωματικής παλέτας αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου και φωτίζει το πρόσωπο σου όσο κανένα άλλο και το κυριότερο είναι πολύ εύκολο να το συνδυάσεις. Πες ναι στις χρυσές σκιές και λάμψε περισσότερο και από χριστουγεννιάτικο στολίδι!

Μην το παρακάνεις...........
 
Είπαμε είναι γιορτές και σε πιάνει μια υπερβολή αλλά καλά θα κάνεις να την ξεχάσεις όταν πιάσεις στα χεράκια σου την αγαπημένη σου χρυσή σκιά. Ο ...χρυσός κανόνας της μόδας less is more ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Ακόμη και αν είναι το αγαπημένο σου χρώμα δε χρειάζεται να το παρακάνεις. Αν επιλέξεις να φορέσεις χρυσή σκιά με γκλίτερ ξέχασε το γκλίτερ στα μάγουλα αν δε θες να σε περάσουν για χρυσή γιρλάντα.  Γενικά αν πηγαίνεις με τον κανόνα: "ένα χρυσό εργαλείο μακιγιάζ τη φορά" θα καταφέρεις να πετύχεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ χωρίς όμως να φοβάσαι να βρεθείς στην αντίπερα όχθη, γιατί μπορεί τις γιορτές όλα να επιτρέπονται όμως η υπερβολή ποτέ δεν έκανε καλό!



Το σωστό μέικ-απ με χρυσές πινελιές: 

Είναι εδώ πολύ σημαντικό! Αν δεν είσαι στην εφηβεία, που ακόμη πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ σου (και πολλά ατοπήματα μακιγιάζ συγχωρούνται) καλά θα κανείς να δώσεις στην επιλογή του μεικ-απ την προσοχή που χρειάζεται. Ένα μέικ-απ με σίμερ θα δώσει έξτρα γυαλάδα σε όλο σου το πρόσωπο και καλά θα κάνεις στην περίπτωση που το χρησιμοποιήσεις να επιλέξεις να φορέσεις το χρυσό πιο διακριτικά. Μπορείς να επιλέξεις ένα κραγιόν ή λιπ-γκλος με χρυσή απόχρωση αλλά που θα έχει σα βάση ένα άλλο χρώμα για να μην βγάζει μάτι το χρυσό. Αν επιλέξεις ένα μεικ-απ χωρίς καθόλου χρυσό μέσα μπορείς να "παίξεις" πιο εύκολα με το υπόλοιπο(χρυσό) μακιγιάζ σου.



Προσοχή στο μακιγιάζ ματιών σου: 

Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να απλώσεις σωστά το μακιγιάζ των ματιών σου. Το χρυσό μολύβι για τα μάτια είναι μια φοβερή ανακάλυψη ειδικά για την περίοδο των γιορτών που θέλεις να αναδείξεις με το πιο γιορτινό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Τιπ: πάρε μια χρυσή λαμπερή σκιά και άπλωσε την κατά μήκος της γραμμής των βλεφάρων σαν να την έχεις κάνει με μολύβι ματιών για ακόμη πιο σούπερ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!



Ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων: είναι το παν!

Δε χρειάζεται να καλύψεις όλο σου το πρόσωπο με χρυσό για να εντυπωσιάσεις στο ρεβεγιόν. Το καφέ και το πράσινο είναι δύο χρώματα που μπορούν άνετα να συνδυαστούν με το χρυσό και να εντυπωσιάσουν! Ακόμη και η μαύρη σου σκιά μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με το χρυσό και να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό βραδινό λουκ.




Τόλμησε το βράδυ του ρεβεγιόν να εντυπωσιάσεις με βάση το χρυσό και κέρδισε  εντυπώσεις πολλών καρατίων!