Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Με την κατηγορία κλοπής βρέθηκε αντιμέτωπη γνωστή Ελληνίδα πορνοσταρ


Απίστευτη περιπέτεια για διάσημη Ελληνίδα πορνοστάρ, η οποία βρέθηκε με χειροπέδες, κατηγορούμενη για κλοπή! Η σέξι καλλονή, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινίες έχοντας στο πλευρό της πολύ γνωστούς στο ευρύ κοινό συναδέλφους της, συνελήφθη για διάρρηξη σε σπίτι εύπορου άνδρα στην Πάτρα.

Η κοπέλα έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών την ώρα που βρισκόταν στα ΚΤΕΛ Πατρών. Μαζί της, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, βρισκόταν και ένας άνδρας ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών εξαφανίστηκε και πλέον αναζητείται.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, όλα άρχισαν την προηγούμενη Παρασκευή, στις 9.00 το βράδυ. Μια κοπέλα μαζί με έναν άγνωστο άνδρα βρίσκονταν κρυμμένοι στο σκοτάδι, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Νέου Δρόμου Πατρών. Τα δύο άτομα είχαν στήσει καραούλι και περίμεναν υπομονετικά μέχρι να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν»…

Οταν είδαν ότι ο ιδιοκτήτης έφυγε, εισέβαλαν στο άδειο πια σπίτι και ανενόχλητοι άρχισαν να ψάχνουν για πολύτιμα αντικείμενα και μετρητά. Πράγματι, οι δράστες της διάρρηξης κατάφεραν να κάνουν γερή «μπάζα», καθώς ο ιδιοκτήτης είναι άνθρωπος που έχει σημαντική οικονομική επιφάνεια, αρπάζοντας από χρήματα και χρυσαφικά μέχρι υπολογιστές, τηλεοράσεις και κινητά τηλέφωνα.

Οταν τελείωσαν, έφυγαν σαν κύριοι, νομίζοντας ότι δεν υπήρχε τρόπος να αποκαλυφθεί η παράνομη δράση τους. Ομως, είχαν διαπράξει ένα σημαντικό λάθος. Πάνω στη φούρια τους να απομακρυνθούν από τον τόπο του εγκλήματος δεν πρόσεξαν ότι τους είδε ένας γείτονας που ειδοποίησε αμέσως τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έτρεξε άρον-άρον στο σπίτι του.

Οταν εκείνος μπήκε στην οικία του, την είδε άνω κάτω και ζήτησε από το γείτονά του να του περιγράψει όσο πιο καλά μπορούσε τους «ποντικούς». Δυστυχώς για τους διαρρήκτες, ο γείτονας έκανε μια αναλυτική περιγραφή των δραστών στο θύμα της κλοπής. Αμέσως μετά, ο εύπορος άνδρας πήγε στην Ασφάλεια Πατρών όπου και κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας και την περιγραφή των δραστών.

Την επόμενη ημέρα αστυνομικοί εντόπισαν ένα ζευγάρι στον χώρο των ΚΤΕΛ, που θεώρησαν ότι ταίριαζε με την περιγραφή των δραστών. Το «ζεύγος» δεν ήταν άλλο από τη διάσημη πορνοστάρ και έναν φίλο της. Παρά την έντονη αντίδραση και τις διαμαρτυρίες της σέξι πορνοστάρ, ότι δεν έχει καμιά σχέση με τη διάρρηξη, τα όργανα της τάξης τελικά τη συνέλαβαν με την κατηγορία της κλοπής. Ομως, ο νεαρός φίλος της κατάφερε να διαφύγει και τώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Αχαΐας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, οι αρχές θεωρούν ότι το ίδιο ζευγάρι διαρρηκτών είχε εισβάλει και άλλη φορά στο σπίτι του συγκεκριμένου εύπορου άνδρα. Αυτό είχε γίνει μόλις έξι ημέρες νωρίτερα. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι τότε είχαν κλέψει χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Δίπλα στην πορνοστάρ βρέθηκε ένα σακβουαγιάζ, το οποίο περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα play station, το ποσό των 900 ευρώ, τρεις γυναικείες τσάντες, πέντε ρολόγια και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ. Μάλιστα, στην αίθουσα αναμονής των ΚΤΕΛ εντοπίστηκε και ένα δεύτερο σακβουαγιάζ που περιείχε μία τηλεόραση και ένα laptop. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το είχε αφήσει εκεί η ίδια και ο συνεργός της, προφανώς για να το φορτώσει σε λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.

Η πορνοστάρ από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τέτοιου είδους πράξεις και ότι δεν ήταν δικά της τα σακβουαγιάζ που περιείχαν τα κλοπιμαία.

ΠΗΓΗ : madata.gr