Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ποια παρουσιάστρια διεκδικεί εκπομπές άλλων



«Φλερτάρει» με δυο πρωινές εκπομπές, και διεκδικεί δυναμικά τη θέση των ανδρών που τις παρουσιάζουν ως τώρα, χωρίς να έχει καμία αναστολή.
Η παρουσιάστρια που πάντα ήθελε να έχει μια τέτοιου είδους εκπομπή, αλλά ως τώρα... δεν τα είχε καταφέρει κάνει το ένα ραντεβού πίσω από το άλλο προκειμένου να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου της. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα προσπαθεί με... νύχια και με δόντια να βρίσκεται στην επικαιρότητα για να συντηρηρεί το "όνομα" της και την παρουσία της προκειμένου να πουλήσει τον εαυτό της όσο καλύτερα μπορεί.
Η συμπάθεια στο πρόσωπο της μάλιστα, από τον διευθυντή προγράμματος του μεγάλου καναλιού, στο οποίο ανήκουν και οι δύο εκπομπές έχει ταρακουνήσει τους ως τώρα παρουσιαστές με αποτέλεσμα να έχουν πανικοβληθεί.
Η νέα τηλεοπτική σεζόν γι' αυτούς έτσι κι αλλιώς ήταν αβέβαιη μετά και τα χαμηλά νούμερα που κάνουν τελευταία, οπότε και η είδηση ότι η παρουσιάστρια μπαινοβγαίνει συχνά στα γραφεία του διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού που εργάζονται τους έχει προετοιμάσει ψυχολογικά για το τι πρόκειται να συμβεί.
Οι παρουσιαστές μάλιστα έχουν αρχίσει να συζητούν το θέμα που τους απασχολεί σε διάφορα φιλικά πηγαδάκια εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για την ύπουλη συμπεριφορά της παρουσιάστριας και τις πισώπλατες μαχαιριές που νιώθουν ότι τους καρφώνει...
 
πηγή:katse kala