Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Δολοφονία γνωστού επιχειρηματία στο Αίγιο



Δολοφονία γνωστού επιχειρηματία στο Αίγιο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου από την είδηση του αιματηρού περιστατικού που εκτυλίχθηκε τα μεσάνυκτα, με θύμα τον επιχειρηματία Άγγελο Αγγελόπουλο, στην περιοχή του Αιγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία περίοικος τηλεφώνησε στην Ασφάλεια Αιγίου και κατήγγειλε το θλιβερό γεγονός. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Η zougla.gr επικοινώνησε με αξιωματικό της Αστυνομικής Δ/νσης Αχαΐας, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ο άτυχος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός, έξω από την οικία του στην οδό Μελετοπούλων 61Α, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα.

Πάντως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «filodimos.gr» ο γνωστός επιχειρηματίας δέχτηκε επτά σφαίρες από αγνώστους, ενώ βρισκόταν στο γκαράζ του σπιτιού του.

Το παρελθόν του δολοφονήθεντος και το κανόνι της επιχείρησης

Ο δολοφονηθείς, Άγγελος Αγγελόπουλος, ήταν ο βασικός μέτοχος της εταιρείας Σύνθεσις ΑΕ, ενώ φέρεται –σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου- ως συνιδιοκτήτης μπαρ στον Λόγγο του Δήμου Συμπολιτείας Αιγίου.

Η εταιρεία του που εμπορευ όταν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, είδη μηχανογράφησης, κήρυξε πτώχευση το 2009, οδηγώντας σε οικονομικό αδιέξοδο δεκάδες πελάτες.


Πηγή: Ζούγκλα