Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σκότωσε - τεμάχισε και έβαλε στο ψυγείο τη μητέρα του




Σοκ στις ΗΠΑ: Ένας νεαρός άνδρας στο Λος Άντζελες, ονόματι Moisse Meraz Espinoza, σκότωσε τη μητέρα του, την τεμάχισε και έβαλε το κατακρεουργημένο σώμα της στο ψυγείο…
Η Αστυνομία του Λος Άντζελες πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα στην οικία του δράστη, ο οποίος αργότερα ομολόγησε την πράξη του, έμειναν κυριολεκτικά άφωνοι βλέποντας το τεμαχισμένο σώμα να είναι τοποθετημένο στα ράφια του ψυγείου. Ακόμα, οι Αρχές ήρθαν αντιμέτωπες με μία λίμνη αίματος στη μπάνιο του σπιτιού όπου και σημειώθηκε το άγριο έγκλημα.
Ένα εξίσου ανατριχιαστικό σημείο στην υπόθεση, είναι το φονικό όπλο. Ο 19χρονος παραδέχτηκε πως σκότωσε τη μητέρα του με ένα πριόνι.
Άνθρωποι του περιβάλλοντος της οικογένειας υποστηρίζουν πως ο νεαρός είχε αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα μετά το χαμό της κοπέλας του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από περίπου τέσσερις μήνες.
«Ήξερα ότι είτε θα έκανε κακό στον εαυτό του, είτε σε κάποιον άλλο, αλλά όχι σε αυτήν. Ήταν ασταθής ψυχικά», αναφέρει συγγενείς του δράστη στα Μέσα Ενημέρωσης.
Σημειώνεται πως όλα ξεκίνησαν από τις υποψίες των γειτόνων που είχαν σχεδόν μία εβδομάδα να δουν την εκλιπούσα. Επίσης, η έρευνα της Αστυνομίας έδειξε πως το σώμα είχε διαμελιστεί καιρό πριν.
Ο άνδρας θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης αντιμετωπίζοντας την κατηγορία του φόνου εκ προθέσεως ενώ δεν έχει δικαίωμα εγγύησης.