Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αν θες να είναι κυνηγός, γίνε το αγαπημένο του θήραμα!


Τι περίεργα όντα που είναι οι γυναίκες! Ψάχνουν στα απλά πράγματα εξήγηση. Βλέπω γυναίκες που προσπαθούν να καταλάβουν αν αρέσουν σε κάποιον άντρα. Μπορεί να τσεκάρουν τα πάντα. Από το πως περπατάει μέχρι το αν
ταιριάζουν τα ζώδια τους! Αλλά με αυτό τον τρόπο χάνεται τα αυτονόητα.
Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις σε έναν άνθρωπο (άντρα ή γυναίκα) είναι το πως σε κοιτάει! Κάτι σελίδες που υπάρχουν στο facebook και λένε "Τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια¨ κατά περίεργο τρόπο λένε την αλήθεια. Όταν ο άλλος σε κοιτάζει με κάθε ευκαιρία δεν το κάνει για να κοιτάξει τον κώλο σου (ή τουλάχιστον όχι μονο γι αυτό!) αλλά το κάνει επειδή κάτι τον "τρώει"(ο δικός του κώλος;!). Η μισή δουλειά είναι το βλέμα λοιπόν.
Η άλλη μισή δουλειά είναι τα λόγια. Από τα αστειάκια και τις πλακίτσες, μέχρι τα λόγια που θα πει για σένα σε τρίτους. Ειδικά αν έχετε κοινούς φίλους και τους μιλάει για σένα, αυτός υποθέτει ότι στα έχουν πει όλα (άλλωστε όλοι ξέρουν πως οι γυναίκες δεν θα κρατούσαν ποτέ ένα τέτοιο μυστικό!). Αν δεν κάνεις την παραμικρή κίνηση για να του δείξεις έστω ότι ενδιαφέρεσαι, αυτός θα μείνει με την εντύπωση ότι ξέρεις τι συμβαίνει αλλά δεν ενδιαφέρεσαι. Άρα το πλοίο έχει σαλπάρει κι εσύ έχει μείνει στο λιμάνι και σκουπίζεις τα δάκρυα σου με το μαντίλι που του κούνησες!
Ο άντρας πρέπει να είναι ο κυνηγός αλλά αν και το θήραμα από την μεριά του δεν "κουνηθεί" λιγάκι ώστε να καταλάβει και ο κυνηγός ότι είναι ζωντανό και ενδιαφέρεται, πως να σηκώσει ο χριστιανός (μουσουλμάνος, βουδιστής, σατανιστής) το όπλο του για να πυροβολήσει;! Με λίγα λόγια, αφού θες να την φας την σφαίρα σου κι εσύ, κουνήσου λίγο γιατί αν κάθεσαι σαν το κούτσουρο (αυτό ισχύει για όλες τις στιγμές!) θα σε περάσει για άλλο ένα από τα πολλά δέντρα του δάσους και θα αδιοφορήσει.

Και μια συμβουλή για άνω των 18! Ο άντρας είναι σαν το πουλί του. Αν δεν ασχοληθείς καθόλου μαζί του, δεν θα "σηκώσει το κεφάλι του" ούτε για να σε κοιτάξει. Αν ασχοληθείς υπερβολικά, θα σε φτύσει και θα παέι στην επόμενη! Αν ασχοληθείς όσο πρέπει, δεν σε χορταίνει και θα τρέχει από πίσω σου!