Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Πάγκαλος Θεόδωρος / πολιτικός
Με γιαούρτια υποδέχτηκαν κάτοικοι της Κερατέας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης σε ταβέρνα στα Καλύβια. Ο αντιπρόεδρος, που φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια των ΜΑΤ, κατηγόρησε για την επίθεση τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με ανακοίνωσή του το κόμμα της αριστεράς δήλωσε ότι ο κ.Πάγκαλος "ξεσπά σε μνημειώδη παραληρήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ".



Καντάφι Μουαμάρ / ηγέτης της Λιβύης
Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον ηγέτη της Λιβύης μετά και την απόφαση του ΟΗΕ για αεροπορικό αποκλεισμό της χώρας. Ο γιος του Καντάφι δήλωσε πως "Δεν θα φοβηθούμε. Δεν θα βοηθήσετε τον λαό αν βομβαρδίσετε την Λιβύη για να σκοτώσετε Λίβυους", ενώ ο ηγέτης της χώρας λίγες ώρες πριν είχε δηλώσει ότι δε θα δείξει κανένα έλεος στους αντικαθεστωτικούς.



Καπελέρης Γιάννης / γ.γ. υπ. Οικονομικών
Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της ΣΔΟΕ ορίστηκε ως ο νέος γενικός γραμματέας του υπ. Οικονομικών, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Δ. Γεωργακόπουλο. Ο κ.Καπελέρης θα είναι υπεύθυνος για τα φορολογικά και τελωνειακά θέματα σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα.


Χριστοφιλοπούλου Εύη / πολιτικός
Παρά τις διαβεβαιώσεις της υφυπουργού Παιδείας και την υπογραφή απόφασης, σύμφωνα με την οποία οι μαθητές σε κάθε τάξη δε θα ξεπερνούν τους 25, καθηγητές, μαθητές και γονείς μιλούν για υπερπληθώρα μαθητών και απειλούν με καταλήψεις και απεργίες.