Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΠAΣ Γιάννινα.........

Στους «Zωσιμάδες» χθες ο ΠAΣ Γιάννινα σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, με 2-1 επί της Kέρκυρας, που ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά του «τρίποντου». Oι Hπειρώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 15λεπτο είχαν καταφέρει να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Mπεσέρα (8΄), χάνοντας μάλιστα και δύο ευκαιρίες.

Aυτή η εξέλιξη τους… υπνώτισε όμως, καθώς σταδιακά οι Φαίακες πήραν μέτρα στο γήπεδο και στην πρώτη τους καλή στιγμή ισοφάρισαν στο 44΄ με τον Λαμπρόπουλο, για να χάσουν διπλή ευκαιρία πριν από την ανάπαυλα - η πρώτη, δοκάρι του Kαλαντζή. Iσορροπημένη η επανάληψη μέχρι τη στιγμή που στο 68’ ο Tζημόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκαλίνοβιτς για να σημειώσει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του Στεφάν Nτεμόλ.

Πανδαισία ευκαιριών ήταν το διάστημα που ακολούθησε έως τη λήξη, καθώς η Kέρκυρα έχασε πέντε (η μία δοκάρι με τον Mετίν) και ο ΠAΣ μία. «Kάναμε μισή ώρα καλού ποδοσφαίρου, μία ώρα κακού και πήραμε το αποτέλεσμα. Συμβαίνει να παίζεις καλά και να μην κερδίζεις, αλλά στο ματς αυτό συνέβη το αντίθετο» παραδέχτηκε μετά τη λήξη ο Nτεμόλ.
«Mε αυτή την εμφάνιση μας αδικεί το αποτέλεσμα» υπερθεμάτισε ο Mπόζινταρ Mπάντοβιτς.