Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο πρωθυπουργός δεν κατάλαβε ακόμη....

Ξέσπασαν κορυφαίοι υπουργοί στο άτυπο συμβούλιο της Δευτέρας με σκληρές αντιδράσεις για το κείμενο της Κυριακής με τον πρωθυπουργό να μένει αμέτοχος...
...η ελληνική κοινωνία διαλύεται υπό το βάρος των δυσβάσταχτων μέτρων της κυβέρνησης, η χώρα διανύει μία από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες της σύγχρονης ιστορίας της και στο ΠΑΣΟΚ " ξεκατινιάζονται " με αφορμή την κούρσα διαδοχής. Κορυφαίοι υπουργοί έκαναν λόγο για ευθύνη και αυτοσυγκράτηση, άλλοι για κοινωνία με προβλήματα ( ποίοι τα δημιούργησαν κύριοι; ) και γενικά επικράτησε κλίμα σύγκρουσης και αδιαφορίας.
Οι " δελφίνοι " δε θεώρησαν σημαντικό να πάρουν θέση για τις κατηγορίες των συνεδέλφων τους αφού ο Λοβέρδος απουσίαζε, ο Ραγκούσης  αποχώρησε λίγο μετά την έναρξη της διαδικασίας και η  Διαμαντοπούλου μίλησε για κάτι ...άσχετο εντελώς πυροδοτώντας την έκρηξη του δίκαιου Πάγκαλου και άλλα τέτοια συναφή!
Ο πρωθυπουργός παρών - απών στη διαδικασία ( και στη χώρα γενικώς ) περιορίστηκε να αναφέρει ότι η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει τελική λύση στο πρόβλημα στη Σύνοδο Κορυφής.
Ναι αλλά εδώ δε σε ακούνε ούτε καν οι υπουργοί σου Γιώργο, ποίος θα σου δώσει σημασία στις Βρυξέλλες;