Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΕ ΠΑΟΚ




Εντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία που έτυχαν στο γήπεδο "Κλ. Βικελίδης" του Χαριλάου κατά το χθεσινό αγώνα προς τον Αρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης διαμαρτυρήθηκε προς τους υπεύθυνους της ΠΑΕ Αρης και τους ανθρώπους της Σούπερ Λιγκ για την παθητική στάση τους στην ανάρτηση του υβριστικού πανό σε βάρος του ΠΑΟΚ, και των φιλάθλων του, τους οποίους αποκαλούσε "Τούρκους" και που στάθηκε αφορμή για την προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 32' και την καθυστερημένη έναρξη του στο Β' ημίχρονο μέχρι την απομάκρυνση του. 
   

    Ακόμα οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά και συνολική στάση των οπαδών του Αρη, που τους επιτέθηκαν στο τέλος του αγώνα αλλά και νωρίτερα στον χώρο της σουίτας όπου "φιλοξενούνταν". Ανάλογες δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα και ο τεχνικός Λάσλο Μπόλονι που τοποθετούμενος για την ατμόσφαιρα του γηπέδου και τα όσα διαδραματίστηκαν σ' αυτό, είπε πως πριν από το παιχνίδι φρόντισε να κάνει την ...διαθήκη του, μεταφέροντας τα περιουσιακά του στοιχεία στην ...κόρη του.

    Ο κ. Μπόλονι όπως είναι γνωστό αποβλήθηκε στο 82' του αγώνα από τον διαιτητή κ. Γιάχο με υπόδειξη του αναπληρωματικού διαιτητή κ. Κύρκου γιατί πέταξε στον αγωνιστικό χώρο μπάλα κι ενώ υπήρχε άλλη μέσα σ' αυτόν.  




    Σήμερα ο Ρουμάνος προπονητής έδωσε ρεπό στους παίκτες του ώστε να ξεκουραστούν και από αύριο ξεκινάει την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟ, που θα γίνει το βράδυ της προσεχούς Κυριακής στην Τούμπα. Αργότερα σήμερα το μεσημέρι θα γίνει στη Θεσσαλονίκη σύσκεψη αρμοδίων για τα μέτρα τάξης που θα τηρηθούν στο παιχνίδι αυτό, και μεταξύ άλλων θα αποφασιστεί αν η Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης δώσει την συγκατάθεση της στο αίτημα για την ομαδική παρουσία φίλων του ΠΑΟ στις κερκίδες της Τούμπας, πράγμα που μικρές ως ελάχιστες πιθανότηττες έχει αν και οι δυο ΠΑΕ συγκατατίθενται σ' αυτό.