Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η Εύβοια κρύβει μέσα της έναν πανέμορφο παράδεισο!!! Αξίζει λοιπόν να την επισκεφτείτε......Μήν χάνετε άλλο χρόνο!!!..

ΔΙΑΜΟΝΗ
Η Εύβοια μπορεί να ικανοποιήσει όλων των ειδών τους ταξιδιώτες στο θέμα της διαμονής. Είτε είστε κάποιος που ζητάει την πολυτέλεια, είτε θέλετε την ηρεμία και την επαφή με τη φύση που προσφέρει το camping, θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας αρμόζει. Στο νομό της Εύβοιας υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία που προσφέρουν κάθε άνεση που ο πελάτης επιθυμεί. Ακόμη θα μπορέσετε να βρείτε πολύ εύκολα κάποιο ενοικιαζόμενο δωμάτιο που να σας αρέσει είτε μέσα στην πόλη της Χαλκίδας ή εκτός αυτής, είτε σε άλλους δήμους του νομού. Φυσικά υπάρχουν και τοποθεσίες όπου βρίσκονται οργανωμένα camping, γι'αυτούς που επιμένουν στις λιτές διακοπές.

ΦΑΓΗΤΟ
Η Εύβοια είναι ένας τόπος όπου η γαστρονομία αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή των κατοίκων της. Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν, λόγω και της φιλοξενίας τους, να επισκεφθεί κανείς την Εύβοια και να μην ικανοποιήσει τις γευστικές του επιθυμίες. Αφθονούν τα φρεσκότατα ψάρια στις παραλιακές ψαροταβέρνες του νομού, καθώς και τα επίσης φρέσκα, ντόπια κρεατικά στα διάφορα ορεινά χωριά. Αν κάποιος βέβαια θέλει να δοκιμάσει τη μεσογειακή ή διεθνή κουζίνα, υπάρχει σίγουρα κάποιο εστιατόριο για να καλύψει τις επιθυμίες του!

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Η Εύβοια φημίζεται  σχεδόν παντού για τη διασκέδαση που προσφέρει, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, σε όλους όσους τα επισκέπτονται. Στήν Εύβοια η διασκέδαση μοιάζει να μην σταματά ποτέ! Η διάθεση αρχίζει να ανεβαίνει από νωρίς το πρωί στις παραλίες και τα beach bar, που ξέρουν πως να φτιάχνουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μπορεί να απολαύσει κανείς όσο το δυνατόν καλύτερα τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα. Όταν φτάσει το βράδυ, πιθανότατα θα βρεθείτε  σε ένα από τα πολύ όμορφα μπαράκια για ένα πρώτο ποτό για να φτάσει η κορύφωση της διασκέδασης σε κάποιο από τα μεγάλα club, όπου θα χορεύετε αδιάκοπα ως τις πρώτες πρωινές ώρες!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!


Πολλοί  άνθρωποι επιθυμούν να συνδυάζουν τις διακοπές και αγορές μαζί. Η αγορά που προσφέρει η Εύβοια καλύπτει μία μεγάλη γκάμα προιόντων, από επώνυμα ρούχα τα οποία βρίσκει κανείς σε όλες τις μεγάλες πόλεις, μέχρι τοπικά προϊόντα τα οποία παρασκευάζονται  από ντόπιους και τονίζουν την  πολιτιστική παράδοση της Εύβοιας. Υπάρχουν αμέτρητα μαγαζάκια με παραδοσιακά προϊόντα τα οποία αξίζει να επισκεφτεί κανείς, καθώς είναι σίγουρο ότι θα βρει κάτι που να τον ενδιαφέρει.


ΑΙΔΗΨΟΣ....
Παραλία Ροδοδάφνης...ΑΙΔΗΨΟΣ..........
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ .....
Παραλία Χιλιαδούς!!!!
Λίμνη Ευβοίας........
Παραλία Χαλκίδας.......
Λιμνιώνας...........
ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ!!!