Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Καλοκαιράκι.......

Rihanna.........

Χαμογελάστε ακόμη και στις πιό δύσκολες στιγμές !!!!

Το χαμόγελο μας κάνει πιο ελκυστικούς: Ποιος δεν αρέσκεται να συναναστρέφεται χαμογελαστούς ανθρώπους; Οι χαμογελαστοί άνθρωποι είναι πάντα πιο «τραβηχτικοί» γιατί δείχνουν να έχουν λόγους να μας κάνουν να χαμογελάσουμε και εμείς.

Το χαμόγελο αλλάζει την διάθεσή μας: Την επόμενη φορά που θα νιώθετε πεσμένοι, δοκιμάστε να χαμογελάσετε. Το πιθανότερο είναι ότι η διάθεσή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο, καθώς το χαμόγελο μπορεί να «ξεγελάσει» το σώμα στο να αρχίσει να εκλύει ενδορφίνες, τις ορμόνες της χαράς.

Το χαμόγελο είναι κολλητικό: Όταν κάποιος χαμογελά μπορεί να φωτίσει τον χώρο, να φτιάξει την διάθεση των γύρω του και να τα κάνει όλα με περισσότερο κέφι. Ένα χαμογελαστό πρόσωπο φέρνει χαρά, την οποία μπορεί να μεταδώσει και σε άλλους.

Το χαμόγελο ανακουφίζει από το στρες: Όταν είμαστε στρεσαρισμένοι φαίνεται στο πρόσωπό μας. Το χαμόγελο όμως μπορεί να το εμποδίσει –μας κάνει να μη φαινόμαστε κουρασμένοι, πεσμένοι και με κακή διάθεση. Όταν έχετε στρες προσπαθήστε να βρείτε αφορμές για να χαμογελάσετε. Σύντομα θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Το χαμόγελο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα: Όταν χαμογελάμε είμαστε πιο χαλαροί, τα επίπεδα των ορμονών που ελέγχουν το στρες μειώνονται και αυτό βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού.


Το χαμόγελο μειώνει την αρτηριακή πίεση: Έχει υπολογιστεί από εργαστηριακές έρευνες πως όταν κανείς χαμογελά υπάρχει υπολογίσιμη μείωση στην αρτηριακή του πίεση. Δοκιμάστε το και μόνοι σας αν έχετε πιεσόμετρο στο σπίτι: Καθίστε και χαλαρώστε για μερικά λεπτά, π.χ. διαβάστε ένα βιβλίο. Μετά αφιερώστε μερικά δευτερόλεπτα σε ένα χαμόγελο και έπειτα μετρήστε την πίεσή σας.

Το χαμόγελο εκλύει ενδορφίνες, φυσικά παυσίπονα και σεροτονίνη: Μελέτες έχουν δείξει ότι οι συγκεκριμένες ορμόνες μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα. Το χαμόγελο, λοιπόν, είναι και φυσικό ναρκωτικό.

Το χαμόγελο «ανασηκώνει» το πρόσωπο και μας κάνει να δείχνουμε νεώτεροι: Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι μύες που χρησιμοποιούνται για να χαμογελάσει ένα πρόσωπο υπόκεινται ένα είδος lifting, με αποτέλεσμα το άτομα να δείχνει νεώτερο. Αν, λοιπόν, το lifting είναι στα άμεσα πλάνα σας, δοκιμάστε πρώτα μερικά… sessions χαμόγελου –πιθανώς να μην το χρειαστείτε!

Το χαμόγελο μας κάνει να δείχνουμε επιτυχημένοι: Οι άνθρωποι που χαμογελούν φαίνεται να έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να είναι περισσότεροι επιτυχημένοι στην ζωή τους και έτσι πιθανώς να έχουν και μεγαλύτερη ζήτηση. Φορέστε, λοιπόν, το καλύτερο χαμόγελό σας στα επαγγελματικά σας meetings και ραντεβού και θα δείτε πόσο πιο εύκολα μπορείτε να πετύχετε τον σκοπό σας.

Το χαμόγελο μας βοηθά να διατηρούμε έναν θετικό τρόπο ζωής: Δοκιμάστε το εξής τεστ: Χαμογελάστε. Τώρα σκεφτείτε κάτι δυσάρεστο χωρίς να σταματήσετε να χαμογελάτε. Είναι δύσκολο, ε; Όταν χαμογελάμε ο εγκέφαλος στέλνει στο σώμα μας στο μήνυμα ότι «η ζωή είναι ωραία!». Κρατήστε μακριά την κατάθλιψη, το στρες και τις ανησυχίες χαμογελώντας. .

<<ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 και ώρα 8.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος. Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «Άγιος Θεοφύλακτος Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος ο Χαλκιδεύς» και οι Εκδόσεις ΑΚΡΙΤΑΣ, με αφορμή τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, συνδιοργάνωσαν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ» της συγγραφέως Φώτως Σκορδά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ευλόγησε όλους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.Χρυσόστομος.
Την συγγραφέα παρουσίασε η Διευθύντρια της βιβλιοθήκης κ. Ειρήνη Πολυχρόνη, στη συνέχεια ή κ. Σκορδά με έναν ιδιαίτερα λυτρωτικό και παραστατικό τρόπο αφηγήθηκε την ιστορία της συγγραφής του βιβλίου και το δέσιμο με τον ήρωα της. Μια απέριττη περιγραφή που έμοιαζε με ένα κουβάρι που ξετύλιξε με έντονο συναισθηματισμό. Κατά την διάρκεια της αφήγησης προβλήθηκαν σχετικά video τα οποία είχε επιμεληθεί με ευαισθησία ο π. Σωτήριος Χατζόπουλος.
Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστικούς παράγοντες της Εκδήλωσης ενώ, συνοψίζοντας όσα παρουσιάστηκαν και ακούστηκαν στην Εκδήλωση εστίασε στα «ιδιαίτερα» παιδιά, στις αξίες τους, το δικαίωμα στη ζωή και στην διαφορετικότητά τους που λαθεμένα από κάποιους ακόμα και σήμερα δεν γίνεται αποδεκτή.
Το βιβλίο αυτό είναι ένας ύμνος στη ζωή, τη ζωή που αν και δύσκολη μερικές φορές κρύβει πάντα ευχάριστες εκπλήξεις στην επόμενη γωνία.
Ο Γιάννης είναι ένα ιδιαίτερο παιδί που μοιάζει με άγγελο. Τι λιγουρεύεται, που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει και να του το δώσει; Πως ξέφυγε από τον κλέφτη που τον απήγαγε και ποια σχέση έχουν όλα αυτά με τον Παράδεισο; Ποιος τον έκλεψε, πως τον έκλεψε και τι πήρε;
Ένα βιβλίο αφιερωμένο στους γονείς με ”ιδιαίτερα” παιδιά.
Η Φώτω Σκορδά γεννήθηκε στην Αθήνα. ‘Έχει σπουδάσει Γαλλική φιλολογία και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στη Γαλλική Ακαδημία Αθηνών με θέμα «Πολιτισμός των Τεχνών».
Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων. ‘Έχουν κυκλοφορήσει 7 βιβλία της από τις εκδόσεις ΑΤΛΑΝΤΙΣ και άλλα 4 βιβλία από τις εκδόσεις ΑΚΡΙΤΑΣ.
Το τελευταίο της βιβλίο είναι «Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ» που μας παρουσίασε και έχει πρωταγωνιστή τον Γιάννη, ένα 10-χρονο αυτιστικό παιδί.
Το βιβλίο διατίθεται από το βιβλιοπωλείο της Ιερά Μητροπόλεως «ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΩΝ» που βρίσκεται επί της οδού Αβάντων 32, Χαλκίδα, τηλ. 22210 79217
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

πηγή: soropoulos's blog

Εφημερεύοντα φαρμακεία ........

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011
Μεσημέρι από 14:00 έως 18:00
ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΙΡΗ ΧΑΪΝΑ 1 – ΤΕΡΜΑ ΑΒΑΝΤΩΝ – ΝΕΑΠΟΛΗ 26601
Βράδυ από 21:00 έως πρωΐ
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΖΕΠΗ 12 – ΟΔΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Tην κατασκευή Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών στις Ροβιές, ζητά η κυρία Περλεπέ


Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κύριο Παύλο Γερουλάνο με την οποία ζητά να προχωρήσει η χωροθέτηση Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών στις Ροβιές και να υλοποιηθεί το έργο αυτό, που θα δώσει μεγάλη δυναμική στην οικονομική ζωή της περιοχής.
To αίτημα για την κατασκευή καταφυγίου έχει τεθεί προ αρκετών ετών και η Τοπική αυτοδιοίκηση έχει δαπανήσει πλήθος πόρων για τις μελέτες που εκπονήθηκαν.
Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από το πλέον αρμόδιο τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών – Διεύθυνση Τουριστικών Εγκαταστάσεων του ΕΟΤ, ελήφθησαν δε υπόψη για το σχεδιασμό του καταφυγίου, οι παρατηρήσεις ειδικού της Δ/νσης Λιμενικών Υποδομών – Τμήμα Μελετών και Έργων.
Παρ΄ όλα αυτά , η Δ/νση Τουριστικών Λιμένων του Υπουργείου, έθεσε εκ νέου ζητήματα, τα οποία δεν είχαν τεθεί στην προηγούμενη αξιολόγηση της πρότασης και έτσι προέκυψε καινούργια καθυστέρηση.
Η κυρία Περλεπέ υπογραμμίζει ότι πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες εγκρίσεων όσο γρηγορότερα γίνεται για να μπορέσει να υλοποιηθεί το έργο, το οποίο, ιδιαίτερα σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής των Ροβιών, του Δήμου, αλλά και συνολικά της Βόρειας Εύβοιας.

soropoulos's blog

Τραυματίστηκε 76χρονος στο δρόμο πρός την εφορία της Χαλκίδας........

Ένας  76χρονος πεσμένος στο έδαφος σήμερα άρχισε  να καλεί σε βοήθεια και αυτός τράπηκε σε φυγή.. Το  περιστατικό συνέβη στον δρόμο κοντά στην εφορία Χαλκίδας.
Για αιτία που εξετάζει η τροχαία Χαλκίδας ένας 76χρονος που οδηγούσε μηχανάκι συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο μηχανάκι. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφριά ο ηλικιωμένος, ωστόσο ο άλλος οδηγός της μηχανής αντί να καθίσει και να περιμένει την τροχαία,έφυγε πρός άγνωστη κατεύθυνση!!
Έρευνες για τον εντοπισμό του εμπλεκόμενου συνεχίζονται από  την τροχαία της πόλης.

Μουσικοχορευτικό φεστιβάλ 2011

Καταδίωξη σαν έργο επιστημονικής φαντασίας..........

Σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας  εξελίχθηκε  σήμερα στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, μετά από ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή της  Αταλάντης..
Η αστυνομία έδρασε πολύ γρήγορα και με πετυχημένο σχέδιο έστησε μπλόκα , κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι τρεις ληστές που επέβαιναν σε μια BMW και να ξεκινήσει μεγάλη καταδίωξη ανάμεσα σε ληστές και αστυνομικούς. Μόλις οι αστυνομικοί τους προσέγγισαν οι δράστες ξεκίνησαν να τους πυροβολούν με τα Καλάσνικοφ που είχαν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εν συνεχεία κατάφεραν να εντοπίσουν σε κοντινή απόσταση το ένα εκ των όπλων, αλλά και μια κουκούλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στη ληστεία...

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Γιάννης Λεμπέσης

Τί πρέπει να γνωρίζουμε πρίν πραγματοποιήσουμε τις διακοπές μας!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κατά καιρούς ταλαιπωρηθεί από ενοχλητικές «καλοκαιρινές ασθένειες», που μπορεί να χάλασαν τη διάθεση και τις διακοπές μας. Προετοιμαστείτε λοιπόν κατάλληλα για να απολαύσετε τα καλοκαιρινά σας ταξίδια χωρίς αναποδιές.

Στομαχικές διαταραχέςΈνας στους πέντε τουρίστες ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές ή κοιλιακές ασθένειες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Μάλιστα οι κοιλιακοί ιοί και οι γαστρεντερικές μολύνσεις αναφέρονται ως οι πιο συχνές αιτίες ασθένειας κατά τις διακοπές.
Πώς να τις αποφύγετε• Πλένετε καλά τα χέρια σας πριν από το φαγητό και αφού χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα.
• Πίνετε εμφιαλωμένο νερό, προσέχοντας το μπουκάλι να είναι σφραγισμένο. Το ίδιο ισχύει και για τα αεριούχα ποτά, την μπίρα και το κρασί. Επίσης πρέπει να ελέγχετε αν τα ροφήματα αλλά και τα παγάκια ετοιμάζονται με εμφιαλωμένο νερό και όχι βρύσης.
• Αποφύγετε τα τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντα, ιδιαίτερα το παγωτό και το τυρί, καθώς μπορεί να προκαλέσουν διάρροια.
• Τα ψάρια και τα θαλασσινά μπορεί να είναι επικίνδυνα αν δεν έχουν μαγειρευτεί σωστά. Ζητήστε από κάποιον ντόπιο να σας συστήσει ένα «ασφαλές» εστιατόριο.
• Τρώτε μόνο μαγειρεμένα λαχανικά, αποφεύγοντας τις ωμές σαλάτες, καθώς τα λαχανικά είναι πιθανό να έχουν πλυθεί με νερό βρύσης ή και καθόλου.
• Αποφύγετε τα φρέσκα φρούτα που δεν έχουν πλυθεί καλά (με εμφιαλωμένο νερό) και ξεφλουδίζετε πάντα τα φρούτα που καταναλώνετε.
• Αποφύγετε φαγητά γύρω από τα οποία πετάνε μύγες ή άλλα έντομα.

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα ΝοσήματαΟι «υπερβολές» των διακοπών μπορούν να οδηγήσουν κάποιες φορές σε λιγότερο υπεύθυνη συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένου και του σεξ χωρίς προστασία. Καλό είναι να έχετε υπόψη σας ότι πολλά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, οπότε πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές.

Ηλιακά εγκαύματαΠαραπάνω από το 1/4 των ενηλίκων θεωρούν ότι το να καούν από τον ήλιο αποτελεί μέρος της διαδικασίας του μαυρίσματος. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο όμως καθώς και η χωρίς προστασία ηλιοθεραπεία αποτελεί τον πιο γρήγορο τρόπο για να εμφανίσει κανείς καρκίνο του δέρματος.
Πώς να τα αποφύγετε
• Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ.
• Φοράτε μπλούζα, καπέλο με μεγάλο γείσο και γυαλιά ηλίου.
• Χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 15+ για τους ενήλικες και 30+ για τα παιδιά και ανανεώνετέ το συχνά.

Συνέπειες από την κατανάλωση αλκοόλΣυνήθως στις διακοπές παρασυρόμαστε και καταναλώνουμε περισσότερο αλκοόλ. Πρέπει όμως να θυμάστε ότι το αλκοόλ και ο ήλιος αποτελούν πολύ κακό συνδυασμό, καθώς αφυδατώνουν τον οργανισμό μας.
Πώς να τις αποφύγετε • Διατηρήστε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο πίνοντας πολύ νερό.
• Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ κάτω από τον ήλιο.
• Να θυμάστε ότι τα περισσότερα ατυχήματα σχετίζονται με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
• Το σεξ χωρίς προστασία συχνά οφείλεται στην υπερκατανάλωση αλκοόλ. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό

Βάσω Κατράκη-Χαρακτική

Ξεκινάει την έκθεσή της η Βάσω Κατράκη-Χαρακτική  από τις 30 Ιουλίου μέχρι τις 28 Αυγούστου.
 Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο λαογραφικό μουσείο της Κύμης από τις 10 μέχρι τη μία το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 6 μέχρι τις 9 το βράδυ.
Η έκθεση γίνεται με πρωτοβουλία του μορφωτικού και εκπολιτιστικού συλλόγου Κύμης.

Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια θανάτου ενός 38χρονου άνδρα που έπεσε από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας.

Κανένας δεν μπόρεσε να τον σταματήσει!‏
Αποφάσισε να βάλει με τραγικό τρόπο τέλος  στην ζωή του ένας 38χρονος άντρας στην Χαλκίδα. Ήταν  γύρω στις 11 το πρωί, όταν ανέβηκε στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας και από εκεί έπεσε στο κενό.
Όλα συνέβηκαν  σε ελάχιστα λεπτά με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τον σταματήσει .Ο άτυχος νεαρός άνδρας  έπεσε από την Υψηλή γέφυρα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον άτυχο 38χρονο στη σκληρή αυτή απόφαση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Χρεοκοπία??


Ήρθε ακόμη μία παραίτηση στο ΠΑΣΟΚ

Παραιτήθηκε από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας. Την παραίτησή του γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Παπανδρέου.
Ως αιτία της παραίτησης αναφέρεται το σχέδιο νόμου για τις αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις, το οποίο έχουν απορρίψει οι συνεταιριστικές οργανώσεις, και έχει κρίνει αντισυνταγματικό, με γνωμοδότηση του, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Ν. Αλιβιζάτος.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σοφία Βόσσου

Πέτρινη μοναξιά

Πέτρινη η μοναξιά και τσιμεντένια η πόλη,
ακόμα κι οι αγάπες μου μυρίζουνε φορμόλη.
Αλίωτη καραμέλα στο στόμα μου η πίκρα,
τα ονειρά μου σκότωσα για να πληρώσω λύτρα.
Οξειδώθηκε η χαρά,παραχωμένη στη γωνία.
Σκόρπιες σταγόνες θύμισης,βάλσαμο στην ανία.
Γραμμάτεια που 'χουν λήξει οι φρούδες μου ελπίδες.
Ηρθ' ο καιρός να πετάξω πια τις παρωπίδες!
Στον καταψύκτη της συνείδησης η υπομονή,
ας μπει και το φιλότιμο σε μια ασφαλή κρυπτή.
Πλην όμως δεν θέλω να γίνω σαν και σας "σπουδαίος",
υποκριτής,απατεώνας,ούτε φαρισαίος

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !...

Στην παραλία με τα ΜΑΤ;..

Το καλοκαιρι όμως ήρθε και όπως όλοι οι "σκληρά" εργαζόμενοι έτσι και οι πολιτικοί μας θα τρέξουν να κάνουν τα μπανάκια τους σε κάποια από τις ελληνικές παραλίες,λίγες ώρες χαλάρωσης από το δύσκολο χειμώνα που πέρασε και τον ακόμη δυσκολότερο Σεπτέμβρη που έρχεται...

Ήδη διαβάζουμε στον τύπο ότι ο πρωθυπουργός ψάχνει παραλία χωρίς Έλληνες φοβούμενος τυχόν αντιδράσεις του κόσμου έπειτα και από τα απανωτά επεισόδια προπηλακισμού σε βάρος κυβερνητικών κυρίως βουλευτών.Μάλιστα προσανατολίζεται όπως διαβάζουμε σε κάποιον κοντινό προορισμό του εξωτερικού για τις ολιγοήμερες διακοπές του (να μπορεί να επιστρέψει στην ανάγκη δια θαλάσσης με το κανό του)

Ο πρωθυπουργός και το σκέφτεται...Με μια ντουζίνα αστυνομικών να τον συνοδεύει σε κάθε του κίνηση...Φανταστείτε λοιπόν τον απλό βουλευτή πόσες φορές κάνει την ίδια σκέψη,φοβούμενος ότι το μαύρισμα το έχει σίγουρο αλλά το πιθανότερο ότι δεν θα είναι από τον καυτό ήλιο.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ημέρες δόξας γνωρίζει και πάλι η Κυανή Ακτή καθώς ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου με τη Σαρλίν Γουίτστοκ έχει μετατραπεί σε τριήμερο εορτασμό

Περίπου 3.500 καλεσμένοι υπολογίζεται ότι παραβρίσκονται στους πλούσιους εορτασμούς για το γάμο του 53χρονου πρίγκιπα και της 33χρονης Νοτιοαφρικανής κολυμβήτριας.

Ζηλεύοντας ίσως τη δόξα των γονιών του Γκρέις Κέλι και πρίγκιπα Ρενιέ, ή ίσως και τον πρόσφατο γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ, το παλάτι διοργάνωσε μια πλούσια γιορτή.

Οι φήμες ήθελαν τη νύφη να το ξανασκέφτηκε και να αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πρίγκιπα και να επιστρέψει στη Νότιο Αφρική, όταν έμαθε μυστικά για την ιδιωτική ζωή του, όμως η κρίση φαίνεται να απεφεύχθη την τελευταία στιγμή με τους ανθρώπους του παλατιού να της ζητούν να παραμείνει.

«Αυτές οι φήμες δεν έχουν άλλο στόχο από το να προκαλέσουν ζημιά στην φήμη του μονάρχη και σε αυτήν της κυρίας Γουίτστοκ και να δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτό το ευχάριστο γεγονός» αναφέρει το πριγκηπάτο.

Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε σήμερα ενώ αύριο θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος σε εκκλησάκι στο παλάτι του Μονακό.

Σε αυτόν θα παραστούν πολιτικοί ηγέτες, όπως ο Νικολά Σαρκοζί, καθώς και διασημότητες όπως η Ναόμι Κάμπελ και ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Στη συνέχεια το ζεύγος θα μεταβεί στο εκκλησάκι Saint Devote, του προστάτη του Μονακό, όπου η Σαρλίν θα αφήσει την γαμήλια ανθοδέσμη.

Το όνομα της Σαρλίν συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον πρίγκιπα το 2001 μετά από ένα δείπνο στο Μόντε Κάρλο, αλλά το παλάτι είχε αρνηθεί να σχολιάσει.

Ο πρίγκιπας έχει παραδεχτεί ότι έχει δύο παιδιά εκτός γάμου.

πηγη zougla.gr

Χωρίς κανένα ίχνος οίκτου, τρεις άγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν σε μια 30χρονη πεζή γυναίκα η οποία είχε σε καρότσι το ενός έτους γιό της.





Οι δράστες έριξαν με τη βία την άτυχη γυναίκα με το παιδί της στο έδαφος και κατάφεραν να της αποσπάσουν την τσάντα της που περιείχε 120 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα. Η παθούσα με το παιδί της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο έτσι ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αρχαία Κορινθία χθες το πρωί. Η αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση των δραστών.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης παρέμεινε εγκλωβισμένος για περισσότερες από δύο ώρες σε κεντρικό κτίριο της Λαμίας...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης παρέμεινε εγκλωβισμένος για περισσότερες από δύο ώρες σε κεντρικό κτίριο της Λαμίας, το οποίο «πολιορκούσαν» αγανακτισμένοι πολίτες.

Η λήξη της «ομηρίας» του κατέστη δυνατή με την παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης, όμως οι αγανακτισμένοι πολίτες αντέδρασαν με οργή στη φυγάδευση του βουλευτή.

Συγκεκριμένα, οι αγανακτισμένοι της Λαμίας απάντησαν με «βροχή» από γιαούρτια, αυγά, μπουκάλια με νερό και καφέδες, που πέταξαν προς την πλευρά του.

Τα «πυρά» των αγανακτισμένων πολιτών έπεσαν και σε αστυνομικούς, καθώς και σε δημοσιογράφους, ενώ ο ίδιος ο κ. Τσώνης δέχθηκε και χτυπήματα στο πρόσωπο και στα πόδια.

Όπως αναφέρει το LamiaReport , οι πολίτες σχολίασαν αρνητικά την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας. Μάλιστα, ένας εκ των πολιτών είπε: « Έφεραν όλη την αστυνομική δύναμη της Φθιώτιδας να φυλάξει τον βουλευτή. Είδα αστυνομικούς από τη Στυλίδα, από την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και όλη την ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί είναι για να φυλάνε τους πολίτες και τα απομακρυσμένα χωριά και όχι τους επίσημους».