Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Παραλίγο να βρεθεί στο κρατητήριο ο Πέτρος Λαγούτης




Αλλαγή του χρόνου όχι σε κάποιο ρεβεγιόν αλλά στο κρατητήριο παραλίγο να κάνει ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης. Αιτία στάθηκε η παρέμβασή του στον τρόπο που έγινε μια σύλληψη από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Εspresso.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους συνάντησαν κάποιους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να συλλάβουν ένα πλανόδιο μικροπωλητή. Ο Πέτρος Λαγούτης μιλώντας στην «Espresso» χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά των αστυνομικών λέγοντας: «Δεν μπορείς να φέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο ότι και να ‘χει κάνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έκανε τίποτα. Ο τρόπος που τον πέταξε κάτω ήταν κάτι ακραίο και πήγα να ζητήσω εγώ εξηγήσεις για τη συμπεριφορά τους.».

Μάλιστα ο ηθοποιός θεωρεί ότι παρενέβη δικαίως καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας όλου του περιστατικού.

«Παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν μπορείς να χτυπάς έναν άνθρωπο που προσπαθεί να πουλήσει κάτι για να ζήσει. Για όνομα του Θεού δεν μπορούσα να μην αντιδράσω, με όποιο κόστος. Ένας αστυνομικός προφανώς με φοβήθηκε. Του ζήτησα να μου δώσει στα στοιχεία του και δεν το έκανε» σημείωσε.

Ο Πέτρος Λαγούτης χάρη στην παρέμβαση της παρέας του, γλίτωσε την σύλληψη, ωστόσο αν ξαναβρεθεί σε ανάλογο περιστατικό πάλι το ίδιο λέει πως θα κάνει.