Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Τι λένε τα εσώρουχά σου για σένα!

Την επόμενη φορά που θα βγεις στα μαγαζιά με σκοπό ν' αγοράσεις εσώρουχα, σκέψου διπλά το χρώμα εσωρούχων που θα διαλέξεις. Όπως φαίνεται, η χρωματική αυτή επιλογή των γυναικείων εσωρούχων, μπορεί να πει πολλά για τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι, στη σχέση και γενικά να δείξουν πολλά για σένα ως χαρακτήρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail".



Δείξε λίγο σουτιενάκι
Η Gaga τα προτιμά μαύρα και
το δείχνει με κάθε ευκαιρία
Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, τα κόκκινα εσώρουχα δείχνουν πως είσαι οτιδήποτε άλλο παρά ντροπαλή, ενώ αν προτιμάς τα ροζ, δεν σου αρέσει να έχεις το πάνω χέρι. Τα δε λευκά εσώρουχα, προτιμώνται από κορίτσια που έχουν όρεξη για μάθηση στο σεξ και όχι μόνο.
Βάσει ψηφοφορίας μάλιστα, το 72% των γυναικών προτιμούν πλέον εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος αποφεύγοντας τα κλασικά λευκά ή τα σέξι μαύρα εσώρουχα. Την ψηφοφορία υποστηρίζουν και οι καμπύλες πωλήσεων εσωρούχων στο χρώμα του δέρματος, των καταστημάτων "Debenhams" που είδαν τις πωλήσεις του εν λόγω χρώματος εσωρούχων ν' αυξάνονται κατά 38% από χρονιά σε χρονιά. 



Οι διάσημες δημιουργούν τάσεις!
Όπως φαίνεται, οι επώνυμες σταρ, έχουν βάλει το χεράκι τους στην τάση αυτή με πρώτη και καλύτερη την σεξοβόμβα Εύα Μέντες που τόνισε πρόσφατα πως νιώθει σούπερ σέξι κάθε φορά που ντύνεται με δερματί εσώρουχα. Τα ίδια συμμερίζεται και η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι που δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με παστέλ εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος για το εξώφυλλο του περιοδικού "Rolling Stone".
Ας αναλύσουμε τα χρώματα:
Πάντως, η ειδικός Ντόνα Ντόσον (Donna Dawson) βλέπει πως τουλάχιστον τα ¾ των γυναικών σήμερα στρέφονται σε διάφανα εσώρουχα ή εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος σε μια προσπάθεια να δείξουν στον ανδρικό πληθυσμό και όχι μόνο, πως δεν έχουν τίποτα να κρύψουν πια.
Άλλωστε, όπως τονίζει η Ντόσον, τα ζεστά χρώματα όπως είναι το κόκκινο ή το πορτοκαλί μπορούν να μας δημιουργήσουν ανησυχία αυξάνοντας τους καρδιακούς παλμούς, την πίεση και την αναπνοή μας. Αντίθετα, τα πιο γήινα χρώματα στα εσώρουχα, δίνουν την αίσθηση της κανονικότητας και της φυσικότητας και ταιριάζουν σε γυναίκες που είναι χαλαρές και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.
Από την άλλη, ένα κόκκινο σουτιέν, χαρακτηρίζει μια γυναίκα που ως προσωπικότητα έχει πάθος, ενεργητικότητα, δραματικότητα, και θέληση. Η γυναίκα που προτιμά τα κόκκινα εσώρουχα, δεν ντρέπεται να πάρει αυτά που θέλει στο σεξ και στη ζωή της. Η ανάγκη της να δραματοποιεί τα πράγματα, είναι μέρος του ταμπεραμέντου της.
 Το ροζ σουτιέν υποδηλώνει μια ρομαντική και ευγενική γυναίκα που αφήνεται να στηρίζεται στις αισθήσεις της και χρειάζεται να την προσέχουν. Έχει έντονη θηλυκότητα αλλά δεν θέλει να παίρνει πρωτοβουλίες στον έρωτα.
Το μαύρο σουτιέν συνδέεται με χαρακτήρες πιο ανεξάρτητους και δυναμικούς και ολίγον πρόστυχες φυσιογνωμίες. Αυτή η γυναίκα είναι παθιάρα και μπορεί να σε γοητεύσει εύκολα.
Το δε λευκό σουτιέν, συνδέεται με την αθωότητα και το άτομο που το φορά είναι ανοιχτό στις προκλήσεις.