Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Έξαλλη με τη Μαρία Μπακοδήμου εμφανίζεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Έξαλλη με τη Μαρία Μπακοδήμου εμφανίζετε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Αφορμή αποτέλεσαν τα σχόλια της Μαρίας για την ηλικία της θεσσαλονικιάς παρουσιάστριας κατά τη διάρκεια του «Φώτης και Μαρία Live”.
Όπως αποκαλύπτει μάλιστα συνεργάτης της Χατζηβασιλείου, ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε η Μπακοδήμου για το πρόσωπο της την εκνεύρισε ιδιαιτέρως, αφού θεωρεί πως η τηλεοπτική της παρουσία δε δίνει δικαίωμα σε κανέναν να την θίγει με κακόβουλα σχόλια.
Όλα ξεκίνησαν από ένα ρεπορτάζ στο οποίο αναγράφονταν οι ηλικίες των παρουσιαστών. Σύμφωνα με αυτό η οικοδέσποινα του «Πάμε Πακέτο» είχε δηλώσει πως είναι 42 ετών, νούμερο που έκανε τη Μαρία όχι απλά να γελάσει, αλλά και να αρχίσει τα κοροϊδευτικά σχόλια.
Δε δίστασε ακόμα και να δηλώσει ότι αν η Χατζηβασιλείου είναι 42 εκείνη είναι 5, ενώ σε κάθε ευκαιρία ακόμα και σε ανεξάρτητα θέματα εκείνη ξαναγυρνούσε στην ηλικία της Βίκυς.
Όπως ακούγεται η παρουσιάστρια του Alpha, έκανε λόγω στο περιβάλλον της για κόμπλεξ κατωτερότητας της Μαρίας, χωρίς να αφήσει ασχολίαστη και τη δική της ηλικία, λέγοντας πως αυτή που το παίζει μπεμπέκα γελώντας με τα δικά της χρόνια, πολύ πιθανό και να τα ξεπερνά.
Δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη σάτιρα, όμως δεν ανέχεται καμιά κακοήθεια ειδικά από συναδέρφους τους οποίους η ίδια σέβεται και τιμά.

Γεγονός είναι πάντως πως μια νέα κόντρα γεννιέται ανάμεσα σε δυο δυναμικές γυναίκες που δεν είναι διατεθειμένες να αφήσουν το παραμικρό να πέσει κάτω.